Repair Care maakt gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Verberg deze melding

Nederland

U bevindt zich op onze Nederlandse website

United Kingdom Visit the website
België / Belgique Bezoek de website / Visitez le website
Deutschland Besuchen Sie die Website
España Visite el sitio web
New Zealand Visit the website

Geen login maar denkt u daar wel voor in aanmerking te komen?

Neem dan contact met ons op

Ben u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Klik hier voor hulp bij inloggen
Ik ben op zoek naar…

Houtrotreparatie advies op maat

Toekennen energielabels (EPA)

De specialisten van Repair Care zijn gecertificeerd om volgens de BRL-9500 woningen te voorzien van een Energie Prestatie Label. Tevens zijn ze opgeleid tot 'Adviseur Maatwerkadvies'. Hierdoor kunnen ze voor elke specifieke woning aangeven welke aanpassingen gedaan kunnen worden om tot het gewenste energielabel te komen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de financiële haalbaarheid, maar ook naar de detailtechische haalbaarheid

Verfadvies op basis van kwaliteit en duurzaamheid

Goed en vakkundig schilderwerk draagt bij aan een hogere economische waarde en een langere levensduur van een complex. Ook op dit gebied kan Repair Care de opdrachtgever ondersteunen door het geven van een onfhankelijk verfadvies. Onfhankelijk, omdat we niet gelieerd zijn aan een verffabrikant. Ieder verfsysteem wordt enkel beoordeeld op basis van zijn kwaliteit en duurzaamheid. Tevens kan Repair Care een kleuradvies opstellen, wanneer een kleurwijziging overwogen wordt. 

Onderzoek naar schades aan het geveltimmerwerk

Bij Repair Care zijn bouwkundig ingenieurs werkzaam. Hierdoor kan een bouwtechnisch onderzoek naar de oorzaak van schades aan het geveltimmerwerk uitgevoerd worden. Er wordt dan onder andere gekeken naar de opbouw van houten gevelelementen en de aansluiting van dakranden. Zo ontstaat er inzicht in de bouwtechnische detaillering rondom een schade welke van buitenaf niet waarneembaar is. Het probleem kan vervolgens bij de oorzaak worden aangepakt en de schade kan duurzaam herstel worden.

Geïnteresseerd in onze applicatieondersteuning? Neem dan contact met ons op.

Applicatieondersteuning
YouTube Cookie statement