Repair Care maakt gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Verberg deze melding

Nederland

U bevindt zich op onze Nederlandse website

United Kingdom Visit the website
België / Belgique Bezoek de website / Visitez le website
Deutschland Besuchen Sie die Website
España Visite el sitio web
New Zealand Visit the website

Geen login maar denkt u daar wel voor in aanmerking te komen?

Neem dan contact met ons op

Ben u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Klik hier voor hulp bij inloggen
Ik ben op zoek naar…

De kwaliteit van houtreparaties checken

Applicatiecheck voor beproefd kwaliteitsoordeel

Een applicatiecheck is dé manier om zekerheid te krijgen over de kwaliteit van een reparatie. Op verzoek van opdrachtgevers en applicateurs bezoeken wij het project en verzorgen we op basis van een zorgvuldig opgestelde checklist een steekproef. We blijven niet aan de zijlijn staan, maar gaan daadwerkelijk de steiger op om de kwaliteit zo goed mogelijk te beoordelen.

Bij een applicatiecheck nemen we alle aspecten van de uitvoering kritisch onder de loep. Daardoor komt ook iedere onvolkomenheid aan het licht. Ook de veiligheid verliezen we niet uit het oog. Bovendien vragen we iedere applicateur – indien nodig – om zijn pasje als bewijs van vakbekwaamheid. Na afloop ontvangt u een overzichtelijk rapportageformulier met onze bevindingen.

Praktische projectbegeleiding voor maximaal resultaat

Applicateurs die waarde hechten aan kwaliteit en professionaliteit, kiezen bij de uitvoering van projecten voor applicatieonderstuening door Repair Care. Dit is een praktische vorm van projectbegeleiding, waarbij een specialist van Repair Care de projectlocatie bezoekt en eventueel de helpende hand biedt. Het resultaat: zekerheid. Hoe groter de betrokkenheid van Repair Care, hoe hoger de kwaliteit van de uitvoering en hoe lager de faalkosten.

Hierbij inspecteren en instrueren we. Als de situatie hier aanleiding toe geeft, kunnen we gezamenlijk besluiten om bepaalde personen verder op te leiden. Applicatieondersteuning is in de eerste plaats een kwaliteitsgarantie voor zowel applicateur als opdrachtgever, maar ook een bewijs van een professionele aanpak.

Wilt u een applicatiecheck aanvragen of bent u geïnteresseerd in onze applicatieondersteuning? Neem dan contact met ons op.

Applicatiecheck
YouTube Cookie statement