Repair Care maakt gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Verberg deze melding

Nederland

U bevindt zich op onze Nederlandse website

United Kingdom Visit the website
België / Belgique Bezoek de website / Visitez le website
Deutschland Besuchen Sie die Website
España Visite el sitio web
New Zealand Visit the website

Geen login maar denkt u daar wel voor in aanmerking te komen?

Neem dan contact met ons op

Ben u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Klik hier voor hulp bij inloggen
Ik ben op zoek naar…

Kozijninspectie van a tot z

Volledige gevelinspectie voor 100% zekerheid

Speciaal voor woningcorporaties – maar ook voor andere partijen – verzorgt Repair Care de dienst 100% inventarisatie: een volledige inspectie van al het geveltimmerwerk binnen een complex. Geen kozijn ontkomt aan het kritische oog van onze specialist. Repair Care heeft 25 jaar praktijkervaring in het verzorgen van inventarisaties en heeft daarmee een unieke positie in de markt verworven. Wat dit voor u betekent? 100% zekerheid over de status van het geveltimmerwerk. Zo voorkomt u inschattingsfouten en budgetoverschrijdingen.

Alle bevindingen en aantastingen worden nauwkeurig in kaart gebracht in een overzichtelijk rapport. Een perfecte basis voor de projectleider van de corporatie en de calculator van het schildersbedrijf, maar ook voor bijvoorbeeld de werkvoorbereider. Die kan op basis hiervan precies op het juiste moment de juiste hoeveelheden aan materialen bestellen. Hierdoor verloopt het project efficiënt, zijn de faalkosten minimaal en blijft de overlast voor bijvoorbeeld bewoners en omwonenden zo veel mogelijk beperkt.

Bekijk ook eens onze video voor meer informatie over 100% inventarisatie! 

Breng de technische kwaliteit in beeld met NEN 2767

Repair Care kan ook de uitvoering van conditiemeting NEN 2767 voor u verzorgen. Met het uitvoeren van NEN 2767 wordt de technische kwaliteit van bouw- en installatiedelen op een objectieve en uniforme wijze beoordeeld. Repair Care is opgeleid voor het uitvoeren van deze inspecties én specialist in het herkennen van bouwtechnsiche detailleringen en de hierin voorkomende problemen. Alle bevindingen, zoals de gebreken en de bijbehorende parameters, worden helder gesteld. Op basis van de resultaten kan dan een meerjaren onderhoudsbegroting en activiteitenplan worden opgesteld, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met het onderhoudsbudget en het vastgoedbeleid.

Neem voor meer informatie over bovenstaande dienstverleningen contact met ons op.

Inventarisatie
YouTube Cookie statement