BIO FLEX™ ALLROUND: het hele jaar door betrouwbaar, snel en milieuvriendelijk houtherstel

20230427_102503_resized
dinsdag
25
juli

Een lang houdbaar product voor elk type houtreparatie. Snel overschilderbaar en toepasbaar bij warme en koude weersomstandigheden. Met 40% biobased grondstoffen, en geschikt voor permanent herstel. Dat is de BIO FLEX™ ALLROUND van Repair Care: duurzaam en betrouwbaar voor het betere reparatiewerk.

Voor iedere situatie
Zomer of winter, kleine of grote reparaties, de BIO FLEX™ ALLROUND is hét product voor iedere klus op elk moment. Deze zuivere epoxy is probleemloos te gebruiken, heeft een minimale warmtegevoeligheid en is snel schuur- en overschilderbaar. Daarmee is het product geschikt voor reparaties van 5 mm tot 5 cm dik en bij temperaturen van 0 tot 35 ºC.

Een duurzame oplossing
Vanuit milieuoogpunt is repareren beter dan vervanging. Wie dit doet met de BIO FLEX™ ALLROUND is nog eens extra goed bezig. Behalve dat je met dit product het houtwerk duurzaam herstelt, beperk je namelijk ook de milieubelasting. Dankzij de 40% biobased grondstoffen, levert het gebruik van dit product een extra CO2-reductie op van maar liefst 13% ten opzichte van de DRY FLEX®4. Een prettige gedachte voor iedere professional met hart voor het vak én onze planeet.

Snel een mooi resultaat
Bij alle temperaturen is de BIO FLEX™ ALLROUND reparatiepasta prettig te verwerken en snel uitgehard. Het product heeft direct een mooie verwerkingskleur en beweegt mee met het hout, zodat het toepassen ervan direct een mooi resultaat geeft. Zeker als je de 7-stappen-methode volgt die je kent van de andere Repair Care-producten. Kortom: een strakke reparatie en snel weer door naar de volgende klus.

De unieke eigenschappen van de BIO FLEX™ ALLROUND in het kort:

• Universeel toepasbaar: voor elke reparatie bij temperaturen tot 35 ºC.
• Snelle verwerking: al na 12 uur schuur- en overschilderbaar (bij 20 ºC en 1 cm dikte).
• Onzichtbare reparatie: de reparatiepasta is prettig te verwerken, geeft een mooi resultaat en is dankzij de verwerkingskleur ideaal voor transparante systemen.
• Milieuvriendelijk: bestaat voor maar liefst 40% uit biobased grondstoffen.
• Duurzaam herstel: geen tijdelijke oplossing, maar geschikt voor permanente reparaties.

 

 

 

 

 

 

Meer weten?
Duurzaam houtherstel begint met een goed product, in combinatie met de juiste aanpak en kennis van het product. Bekijk daarom:

De technisch adviseurs van Repair Care staan klaar om je te adviseren. Bijvoorbeeld over opleidingen en productdemonstraties. Neem voor meer informatie contact op met de binnendienst van Repair Care via 0416-34 72 29 of [email protected].

Neem contact op