Corporate video – specialist in duurzaam onderhoud

Thumbnail Corporate Video
maandag
11
november

Met trots presenteren wij u onze nieuwe corporate video. “Verantwoordelijkheid nemen en duurzame oplossingen bieden om samen de vervanging van gezond hout te voorkomen.” Dat is waar wij voor staan en wat we laten zien in deze video.

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. In meer dan 30 jaar zijn we uitgegroeid tot een totaalleverancier van duurzame oplossingen voor onderhoud en reparatie. Velen kennen ons van onze kwalitatieve reparatieproducten, maar we doen meer. Veel meer. Zo leiden we jaarlijks vele vakmensen op en zorgen we met onze projectbegeleiding voor (financiele) grip op projecten.

Professionaliteit staat bij Repair Care hoog in het vaandel. Binnen alle lagen van de organisatie. Zo zetten we samen in op een perfect eindresultaat. Onze belofte aan onze klanten is dan ook niet dat we problemen oplossen, maar dat we ze voorkomen. Het resultaat bewijst zichzelf: reparaties met onze producten gaan minstens tien jaar mee. Die garantie geven wij dan ook zwart op wit. Als enige in de markt.

Wilt u meer weten over Repair Care? Bekijk de pagina: Over Repair Care.

Neem contact op

Medewerker aan het woord - Wouter van der Pluymmedewerker aan het woord - Jacqueline Bouman