DRY FLEX® 16 met verbeterd mengkleurcontrolesysteem

DRY FLEX 16
dinsdag
31
maart

Houtreparatiepasta DRY FLEX® 16 van Repair Care is vanaf nu voorzien van een verbeterd mengkleurcontrolesysteem.

De reparatiepasta DRY FLEX® 16 is geschikt voor het uitvoeren van alle soorten houtreparaties, zowel klein als groot, waarbij de factor tijd geen rol speelt. Door de lange verwerkingstijd na menging was het product altijd al het meest gebruiksvriendelijke product uit het assortiment van Repair Care. Door het nieuwe mengkleurcontrolesysteem is de gebruiksvriendelijkheid nog meer toegenomen. Veranderde de kleur van de transparante en de groene component voorheen in egaal transparant groen bij volledige menging, nu is de kleur van het correct gemengde product geel geworden.

Paul Ostlender, Manager R&D bij Repair Care is trots op de verbetering: “Bij Repair Care hebben we continu contact met onze gebruikers om te weten wat er speelt en waar er verbetermogelijkheden zijn voor onze producten. Het mengkleurcontrolesysteem van DRY FLEX® 16 werd hierbij genoemd door onze klanten. Nu de mengkleur van donkergroen (A-component) en transparant (B-component) naar transparant geel gaat, is er voor de gebruiker geen ruimte meer voor twijfel of voldoende gemengd is. Hiermee hebben we het gebruiksgemak van DRY FLEX® 16 nog verder verhoogd”.

De kokers DRY FLEX® 16 met het nieuwe mengkleurcontrolesysteem zijn de eerste maanden herkenbaar aan een rode sticker op de voorzijde van het etiket, met hierop de tekst: NEW MIXING COLOUR. Uiteraard kunnen de sets ‘oude’ DRY FLEX® 16 die men nog op voorraad heeft nog gewoon gebruikt worden.

Neem contact op

Repair Care en Sigma Coatings (PPG) gaan samenwerking aanVoorjaarspromotie Repair Care