Een nieuwe collega: Ferry Kamps

Even voorstellen... onze nieuwe collega bij Repair Care
woensdag
3
mei

Een nieuw gezicht!

Misschien heb je hem al ontmoet bij een opleiding of op de steiger: onze nieuwe collega Ferry Kamps. Sinds februari versterkt hij ons als technisch accountmanager. “Ik word opgeleid tot Repair Care-goeroe”, vertelt Ferry enthousiast. “Mijn kennis breng ik over bij cursussen en projecten in de regio West-Nederland.”

Terug de praktijk in
De bouwsector is bekend terrein voor Ferry. Jarenlang werkte hij als schilder en verkoopadviseur in een verfgroothandel. “Na een sabbatical, waarin mijn vriendin en ik Europa doorkruisten met de camper, zocht ik een plek om mezelf verder te ontwikkelen. Ook wilde ik graag meer vrijheid en op verschillende locaties werken. Mensen in mijn omgeving wezen me vaak op banen in het onderwijs. Bij Repair Care kwam alles samen. Hier leid ik kleine groepen vakspecialisten op. Onze cursusdagen zijn nóg leuker dan ik had verwacht!”

Band opbouwen
“Ik heb de afgelopen vijf jaar in de verkoop gewerkt, maar een salestijger ben ik niet. Mijn kracht? Persoonlijke aandacht. Ik ben er graag voor onze klanten. Tijdens de cursussen leer ik ze de technieken om het product goed te verwerken.” Ook buiten de opleidingen staat Ferry voor iedereen klaar. “Dus loop je tijdens een klus ergens tegenaan of is er twijfel over de ondergrond of houtsoort? Dan videobellen we even of kom ik langs om de reparatie voor te doen. Van dat contact word ik ontzettend blij.”

Heb je vragen aan Ferry?
Hij beantwoordt ze graag! Bel hem op 06 – 12 30 02 98 of stuur een e-mail naar [email protected]

Neem contact op