Eerste weekwinnaars Voorjaarsactie Repair Care nemen prijs in ontvangst

Eerste weekwinnaars Voorjaarsactie
maandag
15
mei

Sinds 18 april loopt de Voorjaarsactie van Repair Care. Door aankoop van een koker DRY FLEX® 1 2-in-1 met actielabel maken gebruikers kans op mooie Formule 1-prijzen. De eerste prijswinnaars zijn inmiddels bekend.

Bij de voorjaarsactie staat DRY FLEX® 1 2-in-1 centraal. Het product is niet alleen geschikt voor snelle houtreparaties, maar ook voor lamineren. Het combineert een erg makkelijke verwerkbaarheid met een zeer snelle uitharding en is daarmee uniek op de markt.

Het product is tijdelijk voorzien van een speciaal actielabel. Op de binnenzijde van het label is een wincode terug te vinden. Door deze in te vullen op www.repair-care.nl/winf1prijzen maken deelnemers kans op mooie Formule 1-prijzen. Zo wordt er 6 weken lang een winnaar getrokken die er vandoor gaat met een kart clinic bij Bleekemolens Race Planet voor 2 personen. Na afloop van de actie (2 juni) worden uit alle deelnemers de winnaars van de drie hoofdprijzen getrokken: een race experience op Circuit Park Zandvoort, een Grand Prix Italië reis en een 8-daagse reis naar de Grand Prix van Maleisië (allen voor 2 personen).

De eerste vier winnaars van de weekprijzen zijn inmiddels bekend:
• Hoven Schilderwerken uit Helvoirt
• K. de Weerdt Schilderwerken uit Kinderdijk
• Perdijk Schilder- en Onderhoudsbedrijf uit Gouda
• De Haan en De Vries Schilders uit Jubbega.
De eerste winnaars hebben hun cheque inmiddels in ontvangst genomen. Nog twee weken lang wordt iedere maandag een week winnaar bekend gemaakt. Op 6 juni worden de hoofdprijswinnaars gepubliceerd.

Neem contact op

Voorjaarsactie Formule 1Formule 1 actie