Even voorstellen.. onze nieuwe collega Gino

Even voorstellen... onze nieuwe collega bij Repair Care
dinsdag
9
augustus

Onlangs hebben we een nieuwe collega in ons team mogen verwelkomen die we graag aan je voorstellen. Vanaf 1 juni is Gino Janssen (27) aan de slag gegaan als Sales Support Medewerker en is vooral te vinden bij de bouwmaterialen- en verfgroothandels in Zuid-Nederland.

Onbekend met Repair Care is Gino absoluut niet. Hij is zijn carrière begonnen bij een onderhoudsbedrijf in Eindhoven als allround timmerman. Van timmerman maakte hij uiteindelijk de switch naar een verfgroothandel waar hij eerst baliemedewerker was en daarna doorgroeide naar vestigingsmanager. Bij deze verfgroothandel maakte hij voor het eerst kennis met Repair Care. ‘Het was een fijn contact, goede producten met de juiste begeleiding voor zowel de dealer als eindgebruiker. Na ruim vier jaar bij de verfgroothandel begon het te kriebelen naar meer.’ Binnen Repair Care vond hij de nieuwe uitdaging waar hij naar op zoek was. Met zijn achtergrond bij een verfgroothandel weet hij als geen ander in te spelen op de behoeften vanuit het oogpunt van de dealer als de vragen vanuit de eindgebruiker aan de balie. Met veel enthousiasme gaat Gino aan de slag om het succes van Repair Care nog verder te vergroten.

Gino woont in het Brabantse Nuenen en is in zijn vrije tijd graag onder de mensen. Zo brengt Gino veel tijd door met familie en vrienden, pakt hij graag een terrasje of gaat een hapje eten ergens. Voor een drankje doen met vrienden, een festival of voetbalwedstrijd bezoeken maar ook een middag Formule 1 kijken maakt hij graag tijd vrij!

Wilt u kennismaken met Gino? Leuk, hier vindt u zijn contactgegevens.

Neem contact op