Gratis modelleermessenset bij koker DRY FLEX IN

Nu de temperaturen lager worden, is het dé tijd om binnen aan de slag te gaan. Dat kan met onze houtreparatiepasta voor binnenshuis: DRY FLEX® IN. Zolang de voorraad strekt ontvangt u bij aankoop van 1 koker DRY FLEX® IN bij een van onze verkooppunten van het Schilderassortiment een kunststof modelleermessenset gratis!

DRY FLEX® IN is een speciale en ideale reparatiepasta voor snelle houtreparaties binnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het repareren van meubels, trappen, plinten en deuren.
Voor DRY FLEX® IN is geen voorbehandeling met een voorstrijk (DRY FIX®) nodig. Bovendien is het makkelijk en snel te verwerken en zeer goed schuurbaar. Het kan toegepast worden op zowel horizontale als verticale reparaties in een laagdikte van 20 mm (er kunnen meerdere lagen aangebracht worden, mits de vorige laag goed is uitgehard en geschuurd).

Momenteel is het extra voordelig om kennis te maken met DRY FLEX® IN. Bij aankoop van 1 koker DRY FLEX® IN bij een van onze verkooppunten van het schilderassortiment ontvangt u een kunststof modelleermessenset t.w.v. € 8,05 helemaal gratis! Maar wees er wel snel bij, want de aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.