Update m.b.t. het coronavirus

3505735
maandag
30
maart

Uiteraard houden we bij Repair Care de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus nauwlettend in de gaten. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het uitbreken van het coronavirus (COVID-19) tot een pandemie uitgeroepen en ook in Nederland is nadrukkelijk gevraagd om verdere verspreiding zo veel mogelijk te voorkomen. Daarom hebben we ook bij Repair Care voorzorgsmaatregelen genomen.

30 maart 2020
Zoals eerder gemeld willen we bij Repair Care, waar mogelijk, onze bijdrage leveren om de gevolgen van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. De afgelopen twee weken hebben we meerdere verzoeken gekregen van diverse instellingen met de vraag of wij ze kunnen voorzien van onze nitril handschoenen. De verwachting is ook dat we nog meer van deze verzoeken gaan krijgen. Vanzelfsprekend gaven en geven we gehoor aan deze verzoeken.

Dit heeft echter wel tot gevolg dat er per week slechts een maximum aantal dozen handschoenen uitgeleverd kunnen worden aan onze verkooppunten en we deze orders ook niet in backorder plaatsen. Het kan dus zijn dat er geen EASY•Q handschoenen uitgeleverd worden. Wij vertrouwen op het begrip hiervoor van al onze relaties en klanten.

 

17 maart 2020
Alle geplande opleidingen, zowel op locatie als op ons hoofdkantoor, zijn geannuleerd tot en met 6 april. Hiervoor zijn inmiddels nieuwe data ingepland. Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen we rond die tijd beslissen of het annuleren van verdere opleidingen noodzakelijk is.

Omdat we direct contact met anderen zoveel mogelijk willen beperken, zijn bezoeken aan relaties grotendeels afgelast en werken zoveel mogelijk medewerkers van Repair Care thuis. We zijn echter wel gewoon telefonisch bereikbaar via het gebruikelijke telefoonnummer. Ook orders kunnen gewoon geplaatst worden en worden door ons op de gebruikelijke manier uitgeleverd.

Voor wat betreft overige vragen en problemen kijken we per situatie naar de meest passende oplossing die mogelijk is, gezien de omstandigheden.

Met deze maatregelen wil Repair Care zorgdragen voor de gezondheid van onze medewerkers én onze partners en opdrachtgevers. Ook willen we de continuïteit van onze producten en dienstverlening blijven waarborgen. We rekenen op een goede samenwerking om de gevolgen van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. En waarbij de gezondheid van ons allemaal voorop staat!

Neem contact op

Repair Care en Sigma Coatings (PPG) gaan samenwerking aanDRY FLEX 16