Medewerker aan het woord – Cheyenne Kikkert

medewerker aan het woord - Cheyenne Kikkert
woensdag
25
september

Deze maand staat Cheyenne Kikkert in de spotlight. Cheyenne is 21 jaar en afgelopen januari bij Repair Care begonnen als stagiaire. Na haar succesvolle afstudeerperiode is zij officieel in dienst getreden als Junior Data Scientist.

Hierboven staat het al kort omschreven, maar hoe ben je precies bij Repair Care terechtgekomen?
Vanuit mijn studie Finance & Control moest ik voor het laatste semester mijn scriptie uitvoeren tijdens een afstudeerstage. Aangezien er bij Repair Care een mooie opdracht lag, heeft het bedrijf mij uitgenodigd voor een sollicitatie. Nadat de gesprekken goed zijn verlopen, mocht ik per januari beginnen als stagiaire bij Repair Care. Na vijf maanden heb ik mijn afstudeerscriptie succesvol afgerond en ben ik per juni afgestudeerd. De samenwerking tussen mij en Repair Care is zo goed bevallen, dat ik per juni officieel in dienst ben getreden als Junior Data Scientist!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Binnen mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik vooral bezig met hoe data gebruikt kan worden om meer voorspelbaarheid voor de toekomst te creëren. Hiervoor ben ik vaak in gesprekken met collega’s over de informatiebehoefte, maak ik dashboards en rapportages en rapporteer ik hierover naar de betreffende personen.

Daarnaast heb ik de mooie kans gekregen om niet alleen het onderzoek van mijn scriptie te verrichten, maar ook te ondersteunen bij de implementatie van het nieuwe proces wat ik hierin heb aanbevolen. Erg leuk om mee te maken wat het uiteindelijke resultaat gaat zijn!

Wat vind je het mooiste aan het werken bij Repair Care?
Waardoor ik vooral heel enthousiast was om te blijven werken bij Repair Care is de onderlinge sfeer en samenwerking met de collega’s. Ik heb tijdens mijn stage al mogen ervaren dat niemand te beroerd is om te helpen en dat alle deuren voor je openstaan. Dit is ook na mijn stage niet anders.

Hoewel je nog niet heel lang bij Repair Care werkt, kun je toch al zeggen wat je als je grootste succes bij Repair Care beschouwt?
Ik denk dat het dan toch wel het afronden van mijn scriptie is en het mogen meewerken aan de implementatie. Momenteel is de implementatie in volle gang en begint alles steeds meer vorm te krijgen.

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?
Ik heb een paar jaar terug, drie jaar op Jiu Jitsu gezeten en zelfs de groene band weten te behalen. Ik denk niet dat dit de eerste sport is waar collega’s aan zouden denken als ze mij zouden zien.

Neem contact op

BIO FLEX COOL