Medewerker aan het woord – Gert Jansen

Gert Jansen
dinsdag
13
november

Deze maand in Medewerker aan het woord: Gert Jansen. Onze klanten en relaties in Noordoost Nederland kennen hem al goed; hij is namelijk onze manager in deze regio. Gert is 52 jaar, getrouwd met Sandra en heeft twee zonen.

Hoe ben je bij Repair Care terechtgekomen?
Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest bij Altrex B.V. in Zwolle in veel verschillende commerciële functies, vond ik het tijd worden voor iets anders. Via een werving- en selectiebureau kwam ik in contact met Repair Care. Hier ben ik in juni 2007 gestart als Commercieel Accountmanager voor Noordoost Nederland. Inmiddels is deze functienaam veranderd naar Regiomanager.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Mijn werkdag is zeer wisselend, maar het grootste deel van mijn tijd ben ik in contact met onze (potentiële) klanten. Dit varieert van schilder of timmerman tot directies van grote onderhoudsbedrijven, verkooporganisaties en de opdrachtgevende markt.

Daarnaast besteed ik ook veel tijd aan het optimaliseren van regioactiviteiten. Zoals het afstemmen van vraag en aanbod op kennis, producten en diensten. Hierbij moet je denken aan opleidingen, inventarisaties, advies en projectondersteuning.

Wat vind je het mooiste aan het werken bij Repair Care?
De grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid die ik krijg in mijn regio. Daarnaast is Repair Care een innovatief en sterk A-merk. Dit geeft zeker een voorsprong in de markt.

Ook biedt Repair Care veel ruimte en mogelijkheden voor ontplooiing en ontwikkeling op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Tot slot is de fijne samenwerking met directe en indirecte collega’s ook zeer prettig. Voor mij persoonlijk is de belangrijkste graadmeter hiervoor; ‘word ik er gelukkig van?’ En daar kan ik nog steeds volmondig ‘ja’ op antwoorden.

Wat beschouw je als je grootste succes bij Repair Care?
Het aantrekken en behouden van vaste relaties. Repair Care en mijzelf verkopen als de beste keuze. Daarvoor moet je toonaangevend en baanbrekend zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Het grootste succes is denk ik de samenwerking. ‘Wij zijn het grootste succes en niet ik’. Als je dat ziet en kan, ben je succesvol!

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?
Ik ben heel open en een echt mensenmens. Maar als collega’s iets niet weten over mij, wil ik dit liever ook privé houden.

Wil je net als Gert bij ons werken? Bekijk onze vacatures!