Medewerker aan het woord – Michel Kamp

Michel Kamp
donderdag
6
juni

Deze maand in Medewerker aan het woord: Michel Kamp. Inmiddels al meer dan twaalf jaar in dienst als medewerker Supply & Planning. In deze functie zorgt hij ervoor dat onze product voorraden altijd op het juiste niveau zijn. Michel is getrouwd met Karen en samen hebben ze twee kinderen.

Hoe ben je bij Repair Care terechtgekomen?
Na mijn studie Marketing ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de levensmiddelenbranche. Daar maakte ik kennis met de vele facetten van assortimentsmanagement en voorraadbeheer. In 2006 besloot ik op zoek te gaan naar iets nieuws. Puur bij toeval kwam ik bij Repair Care terecht, waar ik mijn ervaringen met betrekking tot met name voorraadbeheer verder uit kon bouwen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
In samenwerking met anderen zorg ik vanuit het kantoor in Waalwijk ervoor dat het voorraadniveau van onze producten in onze magazijnen in Nederland en Engeland optimaal is en blijft. Hiervoor verwerk ik allerlei variabelen die hier invloed op hebben, zoals houdbaarheid van producten, logistieke kosten en natuurlijk de vraag vanuit de markt, zowel op korte als lange termijn. Dit alles vormt een soort puzzel. En ik mag die verschillende puzzelstukjes in elkaar passen. Verder zoeken we altijd naar mogelijkheden om die puzzel te vereenvoudigen, want daar is natuurlijk iedereen bij gebaat.

De basis voor goede logistiek is artikelbeheer. Ook hierin vervul ik een rol. Overleg met anderen, intern en extern, is hierbij essentieel. Daarnaast verzorg ik de logistieke verwerking en planning rondom bestellingen vanuit de diverse exportlanden.

En tot slot ben ik zo nu en dan vraagbaak voor diverse collega’s. Een rol die ik graag aanneem.

Wat vind je het mooiste aan het werken bij Repair Care?
Samenwerken aan mooie resultaten. Deuren staan letterlijk en figuurlijk open. Natuurlijk hebben collega’s hun eigen specialismen, maar men is zeker bereid elkaar waar mogelijk te helpen. Dit werkt prettig en draagt bij aan een goede sfeer.

Wat beschouw je als je grootste succes bij Repair Care?
De vraag vanuit de markt naar onze producten is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Samen met anderen heb ik er steeds voor kunnen zorgen dat we aan deze vraag hebben kunnen voldoen, terwijl onze voorraden op het juiste peil zijn gebleven.

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?
Ik speel al meer dan tien jaar bij een amateurtoneelvereniging. In die jaren hebben allerlei personages de revue gepasseerd: van gedienstige lakei tot gewichtheffer en van gierige winkelier tot psychisch gestoorde vader. Soms voor kinderen, soms juist alleen voor volwassenen. Een leuke en leerzame hobby!

Wil je net als Michel ook bij Repair Care werken? Bekijk onze vacatures online!

Neem contact op

Houtrot reparerenRalf Knevel