Medewerker aan het woord – Paul Ostlender

Paul Ostlender
donderdag
22
augustus

Deze maand in medewerker aan het woord: Paul Ostlender, 43 jaar en manager van de afdelingen R&D en logistiek. Paul is 12 jaar getrouwd met Femke, samen hebben zij een zoon en dochter.

Hoe ben je bij Repair Care terechtgekomen?
Ik werk inmiddels alweer 11 jaar bij Repair Care. Hiervoor heb ik ruim 8 jaar gewerkt bij een bedrijf met flexibele coatings voor onder andere leer. Ik wilde mij graag verbreden op chemisch vlak. De kans hiervoor kreeg ik bij Repair Care, waar met verschillende soorten chemie wordt gewerkt. Zodoende ben ik hier destijds in dienst gekomen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Omdat ik eindverantwoordelijk ben voor de ontwikkeling, productie en levering van onze producten, is er veel afwisseling in mijn werk.

Zo bedenk ik onder andere -samen met het R&D team- oplossingsrichtingen voor ontwikkelingen, verbeteren we het productieproces en beoordelen we onderzoeksresultaten. Maar we werken ook aan wet- en regelgeving en toepassingsvragen van klanten uit alle landen waar Repair Care actief is.

Daarnaast denk ik samen met het logistieke team na over logistieke vraagstukken, waaronder het bestelproces, de voorraadpositie en het servicelevel.

En tot slot maak ik samen met het internationale management team plannen en het beleid. Maar mocht er hulp in het magazijn nodig zijn, spring ik ook bij. Kortom, geen werkdag is voor mij hetzelfde!

Wat vind je het mooiste aan het werken bij Repair Care?
Het is een organisatie van kwalitatief goede mensen die verantwoordelijkheidsgevoel hebben en met elkaar naar het beste resultaat streven. Daarnaast vind ik het werken bij een A-merk een mooie uitdaging om ervoor te zorgen die positie te behouden. Dat is geen vanzelfsprekendheid.

Wat beschouw je als je grootste succes bij Repair Care?
Dat we de kwaliteit van onze producten en uitlevering ervan steeds op het hoogste niveau weten te behouden. Zo zijn de gebruikers zeer tevreden met onze producten en hoeven ze niet mis te grijpen bij de groothandel. Ook ben ik er trots op dat we de productontwikkeling volledig in eigen hand hebben, waardoor we prachtige producten zoals onder andere de DRY FLEX® SF en de BIO FLEX™ productlijn kunnen bieden.

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?
Ik ben ontzettend gek op ijs en ga daarom het liefst naar Italië op vakantie!

Neem contact op