Medewerker aan het woord – Ralf Knevel

Ralf Knevel
woensdag
24
juli

Deze maand in Medewerker aan het woord: Ralf Knevel. Onze Manager Bouw & Sales Merchandising. Ralf woont sinds vorig jaar samen met zijn vriendin Maxime in Waalwijk.

Hoe ben je bij Repair Care terechtgekomen?
Ik heb tien jaar gewerkt als accountmanager bij een verffabrikant. Tijdens mijn bezoeken aan relaties kwam ik Repair Care vaak tegen. Het merk en de uitstraling die Repair Care heeft, sprak mij erg aan. Daarom heb ik in 2015 besloten om een open sollicitatie  te sturen. Na een aantal leuke gesprekken te hebben gevoerd met verschillende collega’s ben ik op 1 juni 2015 gestart als accountmanager voor de bouw- en ijzerwarenbranche.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Binnen mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de verkooppunten binnen de bouw- en ijzerwarenbranche. Dit is erg divers; van het voeren van jaargesprekken tot het geven van workshops aan eindgebruikers. Samen met de accountmanagers van de verschillende verkooppunten probeer ik de markt zo goed mogelijk te bedienen.

Daarnaast stuur ik onze merchandisers aan. Zij bezoeken al onze verkooppunten en zorgen voor de schappresentatie, het trainen van de medewerkers van het verkooppunt en het organiseren van workshops voor eindgebruikers.

Wat vind je het mooiste aan het werken bij Repair Care?
Het leuke aan Repair Care is dat het voelt als een familiebedrijf. Repair Care groeit elk jaar weer, elk jaar weer nieuwe gezichten, maar het familiegevoel wordt gekoesterd. De cultuur is open en eerlijk en er wordt écht gekeken naar het potentieel in iedere individuele medewerker.

Wat beschouw je als je grootste succes bij Repair Care?
Mijn grootste succes binnen Repair Care is het volwassen maken van de bouw- en ijzerwarenbranche. Toen ik in 2015 begon stond het nog in de kinderschoenen. Vier jaar later spelen zij een steeds grotere rol in de markt. De kunst is én blijft om altijd de juiste balans te vinden om onze positie als marktleider te blijven behouden.

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?
Zoals veel collega’s weten ben ik een open boek en vertel ik heel veel over mijzelf. Er zijn weinig dingen die collega’s niet over mij weten.

Neem contact op

Michel Kamp