Medewerker aan het woord – Wouter van der Pluym

Medewerker aan het woord - Wouter van der Pluym
donderdag
24
oktober

De medewerker aan het woord van deze maand is Wouter van der Pluym. Wouter is sinds juli 2018 bij ons werkzaam als Merchandiser voor Noord-Nederland. Hij heeft een vriendin en een dochter.

Hoe ben je bij Repair Care terechtgekomen ?
Na ruim twaalf jaar werkzaam geweest te zijn als merchandiser bij een groothandel in bevestigingsmaterialen en gereedschappen, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Via een recruitmentbureau kwam ik in aanraking met Repair Care. Na het lezen van de vacature was ik direct verkocht aan de functie én het bedrijf. Het concept en de producten gaven mij een goed gevoel, overal is tot in de puntjes over nagedacht. Inmiddels werk ik al meer dan een jaar met veel plezier bij Repair Care.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Geen werkdag is voor mij hetzelfde, wat zorgt voor veel afwisseling en dat maakt het juist leuk. In mijn functie bezoek ik de verkooppunten in Noord-Nederland, geef ik productuitleg aan nieuwe verkoopmedewerkers en verzorg ik toolboxen en workshops voor eindgebruikers.

Wat vind je het mooiste aan het werken bij Repair Care?
Het mooiste vind ik de reacties van eindgebruikers. Vaak laten schilders met trots foto’s op hun telefoon zien van hun reparaties met onze producten. Dit geeft je echt een ‘kick’ en extra motivatie. Want uiteindelijk doen het we toch voor de ‘happy customers’.

Wat beschouw je als je grootste succes bij Repair Care?
Het geven van workshops was totaal nieuw voor mij. Het presenteren voor een grote groep had ik nog nooit gedaan, wat zorgt voor extra spanning. Maar nu kan ik met recht zeggen: ik geniet ervan! Het blijft leuk om over onze producten te mogen vertellen en daarna de reacties te horen van enthousiaste deelnemers na het uitproberen van de producten.

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?
Vroeger had ik een grote passie voor duiken. Ik heb op vele mooie plekjes van de wereld mogen duiken, maar na de geboorte van mijn dochter is er weinig meer van gekomen. Volgend jaar wil ik graag de draad weer op pakken. Dus mocht er iemand nog tips hebben, ik houd mij graag aanbevolen!

Neem contact op

R&D videoThumbnail Corporate Video