Najaarsactie ’20

Repair Care najaarsactie 2020
dinsdag
29
september

Op 5 oktober start de najaarsactie van Repair Care. Hierbij staat de zeer snelle houtreparatiepasta DRY FLEX® 1 centraal. Iedereen die tijdens de actieperiode, die loopt van 5 oktober tot en met 27 november 2020, twee sets DRY FLEX® 1 koopt, ontvangt een gratis Repair Care wintercol cadeau. Deze wintercol kan tevens als muts gebruikt worden.

DRY FLEX® 1 is de zeer snelle houtreparatiepasta van Repair Care. Het product is tevens zeer geschikt voor lamineren. Het combineert een erg makkelijke verwerkbaarheid met een zeer snelle uitharding. Hiermee is het product uniek op de markt.

Het Repair Care actiedisplay is terug te vinden op de balie bij de deelnemende verkooppunten van het schildersassortiment.

Over Repair Care International
Repair Care International introduceerde in 1989 een totaalconcept voor duurzaam onderhoud van voornamelijk houten kozijnen. Behouden in plaats van vervangen was én is nog steeds de visie. De organisatie levert een compleet pakket van kennis, werkwijzen, producten en toebehoren voor duurzame reparatieoplossingen bij houtproblemen. Het hoofdkantoor van Repair Care International is gevestigd in Waalwijk. Daarnaast heeft ze nog vestigingen in Engeland, Duitsland, Spanje, Nieuw-Zeeland en Japan.

Neem contact op

Repair Care handschoenen Nitril