Nieuw in het Repair Care assortiment: DRY FLEX 3!

Vanaf 12 november wordt het Schilderassortiment van Repair Care uitgebreid. Met DRY FLEX® 3 introduceert Repair Care de snelst uithardende, zuivere epoxy reparatiepasta bij  temperaturen onder de 15ºC. Het nieuwe product is tijdelijke tegen het kennismakingstarief verkrijgbaar.

DRY FLEX® 3 is ontwikkeld om met name ook bij koudere temperaturen een snel uithardende reparatiepasta te hebben. Zo is het product bij 15ºC binnen 10 uur uitgehard en bij 5ºC binnen 20 uur. Een zuivere epoxy reparatiepasta met zulke uithardingstijden was tot dusver nog niet beschikbaar op de markt.

 

Maar er is nog iets wat de DRY FLEX® 3 bijzonder maakt: het is het eerste product in het assortiment van Repair Care dat biobased grondstoffen bevat. Biobased grondstoffen zijn grondstoffen die direct of indirect van natuurlijk oorsprong zijn. Hierdoor zijn ze duurzamer en beter voor het milieu. Met de introductie van DRY FLEX® 3 zet Repair Care de eerste stap naar een biobased epoxy!.

Net als alle andere DRY FLEX® soorten is ook DRY FLEX® 3 zeer goed en strak modelleerbaar. Het kan gebruikt worden voor alle type reparaties met een laagdikte van 5 – 40mm en bij temperaturen van 0 – 25ºC. De onlangs geïntroduceerde DRY FIX® UNI is de voorstrijk die in combinatie met DRY FLEX® 3 gebruikt moet worden en zorgt voor een optimale hechting tussen de ondergrond en de reparatiepasta.

Omdat DRY FLEX® 3 een tweecomponenten epoxy is, is het zeer belangrijk dat beide componenten goed met elkaar gemengd worden. Daarom is het product voorzien van een zeer goed mengcontrolesysteem: bij correcte vermenging kleurt het product van blauw naar mosgroen.

DRY FLEX® 3 heeft een verkoopadviesprijs van € 43,80 (excl. BTW) per set van 300 ml. Tijdens de introductieperiode (t/m 27 november 2015) ontvangt men een kennismakingskorting. Gedurende die periode bedraagt de prijs € 38,95 (excl. BTW) per set. In diezelfde periode is de DRY FIX® UNI ook nog steeds met korting verkrijgbaar (€ 45,95 i.p.v. € 51,59 excl. BTW).

DRY FLEX 3