NIEUWE BIO FLEX™ ALLROUND NU VERKRIJGBAAR

BIO FLEX™ ALLROUND
dinsdag
14
mei

Tijdens de Bouwbeurs konden bezoekers al kennis maken met het nieuwste product van Repair Care en vanaf 20 mei is het product ook daadwerkelijk verkrijgbaar: BIO FLEX™ ALLROUND. Hiermee is de eerste gecertificeerde epoxy reparatiepasta voor alle typen reparaties, het hele jaar door, met 40% biobased grondstoffen beschikbaar voor de markt.

Met deze reparatiepasta lanceert Repair Care het eerste product uit haar nieuwe productlijn BIO FLEX™. Onder deze naam vallen voortaan epoxy reparatiepasta’s met biobased grondstoffen. Met de ALLROUND kan het hele jaar door gerepareerd worden (bij 0-35 ºC) en het kan gebruikt worden voor alle soorten reparaties (van 5 – 50mm).

OK biobased gecertificeerd
Het product is de eerste gecertificeerde expoxy reparatiepasta met 40% biobased grondstoffen. Met succes zijn alle proeven van TUV Austria doorlopen en daarmee mag BIO FLEX™ Allround het ‘OK biobased’ certificaat voeren. De biobased grondstoffen worden onder andere verkregen uit de schil van cashewnoten, maar ook uit de resten van kookolie en papierpulp.

Introductiekorting
De introductie van BIO FLEX™ ALLROUND valt in het jubileumjaar van Repair Care. De organisatie viert namelijk haar 30-jarig bestaan. En doet dit graag met haar klanten. Daarom is BIO FLEX™ ALLROUND gedurende 30 dagen verkrijgbaar met 30% korting. Hierdoor kost een set tijdelijk € 38,50. De actie loopt van 20 mei tot en met 18 juni 2019 bij de deelnemende verkooppunten van het Schilder Assortiment.

Wilt u meer informatie over BIO FLEX™ ALLROUND? Bekijk het nieuwe product online!

Voorjaarsactie VGH - BIO FLEX ALLROUND

Neem contact op

DRY FIX® UNI kleinRepair Care gesloten