NIEUWE DRY FIX® UNI KLEIN NU VERKRIJGBAAR MET JUBILEUMKORTING

DRY FIX® UNI klein
dinsdag
14
mei

Afgelopen januari voegde Repair Care de DRY FIX® UNI klein toe aan haar assortiment. De universele voorstrijk voor alle soorten DRY FLEX® maar dan in kleinverpakking. Het product is tijdelijk verkrijgbaar met een flinke korting.

Om een optimale hechting tussen reparatiepasta en ondergrond te krijgen, is het belangrijk vooraf altijd een voorstrijk te gebruiken. Voorheen kende iedere DRY FLEX® soort zijn eigen bijbehorende DRY FIX®, maar nu is er ook een universele FIX® verkrijgbaar in kleinverpakking, geschikt voor alle soorten DRY FLEX® (2-in-1) waarbij een voorstrijk nodig is.

Een andere belangrijke voordeel van DRY FIX® UNI klein is de extra lange potlife (verwerkingstijd). Deze is namelijk 1 uur, waar deze bij de andere soorten DRY FIX® tussen de 15 en 30 minuten zit. Daarnaast heeft DRY FIX® UNI klein een zeer lange ‘open tijd’. Hiermee wordt de tijd bedoeld die toegestaan is tussen het aanbrengen van de voorstrijk en het aanbrengen van de reparatiepasta. Deze bedraagt voor DRY FIX® UNI klein namelijk 24 uur.

Jubileumkorting
De introductie van DRY FIX® UNI klein valt in het jubileumjaar van Repair Care. De organisatie viert namelijk haar 30-jarig bestaan. En doet dit graag met haar klanten. Daarom is DRY FIX® UNI klein gedurende 30 dagen verkrijgbaar met 30% korting. Hierdoor kost een set tijdelijk € 19,18. De actie loopt van 20 mei tot en met 18 juni 2019 bij de deelnemende verkooppunten van het Bouw Assortiment.

Wilt u meer informatie over DRY FIX® UNI klein? Bekijk het product online!

Voorjaarsactie BMH - DRY FIX® UNI klein

Neem contact op

Bas SantbergenBIO FLEX™ ALLROUND