Probin nieuw verkooppunt Repair Care

Waalwijk, 23 juni 2015  Repair Care heeft haar distributienetwerk verder uitgebreid. Vanaf nu is het Bouw Assortiment bij Probin op de schappen terug te vinden. Door de uitbreiding speelt Repair Care in op de groeiende behoefte van Zzp-ers aan reparatieoplossingen voor (algemeen) onderhoud in de bouw.

Al in 2011 stelde Repair Care een uitgebalanceerd assortiment samen, speciaal voor Zzp-ers en beginnende gebruikers: het Bouw Assortiment. Dit assortiment bestaat onder meer uit verschillende reparatiepasta’s voor hout en beton (zowel binnen als buiten), een allround kit en specialistisch gereedschap, zoals modelleermessen, handschoenen en reinigingsdoeken.

Om het Bouw Assortiment breder toegankelijk te maken, is Repair Care een samenwerking met Probin aangegaan. Probin is de Bouw- en Industriegroep binnen de in- en verkooporganisatie Transferro. Ze bestaat uit groothandels in ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk en richten zich op onder meer bouwbedrijven.

Het leveren van kwaliteit, zowel in producten als diensten, staat bij Probin hoog in het vaandel. Dit maakte de keuze voor een samenwerking met Probin een hele logische voor Repair Care, omdat ook zij staat voor kwaliteit en kennis. Alles moet er toe bijdragen dat de professional zo optimaal mogelijk zijn werk kan doen.

Door de samenwerking zijn er 15 verkooppunten aan het distributienetwerk van Repair Care toegevoegd. Eerder werden voor het Bouw Assortiment al samenwerkingsverbanden met Bouwmaat, Destil, Polvo en Groenhart aangegaan.