Repair Care breidt distributienetwerk uit met Bouwmaat

Waalwijk, maart 2012Repair Care International, marktleider op het gebied van houtrenovatie en -reparatie,  heeft haar distributienetwerk uitgebreid. Dit, om beter te kunnen inspelen op de behoefte die er bij zzp’ers is aan reparatieoplossingen voor algemeen onderhoud en reparatie in de bouw. Vanaf maart 2012 is daarom het Bouw Assortiment van Repair Care ook bij Bouwmaat in de schappen te vinden.

Speciaal voor de bouwsector heeft Repair Care een uitgebalanceerd assortiment voor zzp’ers en beginnende gebruikers samengesteld: het Bouw Assortiment. Dit zijn onder meer DRY FLEX® 4 2-in-1, DRY FIX® 4 klein, DRY SEAL™ MP en een aantal EASY•Q™-producten (de productlijn voor specialistische gereedschappen voor snel, veilig en schoon werken).

Om het Bouw Assortiment breder toegankelijk te maken, is Repair Care een samenwerking met Bouwmaat aangegaan. “De keuze voor een samenwerking met Bouwmaat is een hele logische. Net als wij staan ze voor kennis en kwaliteit. Alles wat we doen, moet er toe bijdragen dat de professional zo optimaal mogelijk zijn werk kan doen”, aldus Arjan Hopstaken, Market Development Manager bij Repair Care.

Door de samenwerking worden 46 verkooppunten aan het distributienetwerk van Repair Care toegevoegd. Eerder werden voor het Bouw Assortiment al samenwerkingsverbanden met Destil, Polvo en Groenhart aangegaan.