Repair Care introduceert DRY FLEX® IN

Waalwijk, 20 februari 2013 Vanaf 1 maart is er een nieuw product in het Bouwassortiment van Repair Care: DRY FLEX® IN. Deze houtreparatiepasta is speciaal bedoeld voor allerlei reparaties binnenshuis.

Bezoeken van de BouwBeurs hebben al kennis kunnen maken met het nieuwste product in het Bouwassortiment van Repair Care; anderen kunnen dit vanaf 1 maart doen. Dan is DRY FLEX® IN terug te vinden op de schappen van de verschillende Bouwmaterialengroothandels.

DRY FLEX® IN is ideaal voor het reparareren van o.a. trappen, deuren, binnenkozijnen, meubels,
vloeren en plinten. Het kan zowel worden toegepast op horizontale en verticale reparaties. Bovendien is er geen voorbehandeling met een voorstrijk nodig. Doordat beide componenten in één koker zitten, wordt automatisch de juiste mengverhouding  gedoseerd. De houtreparaties voor binnen heeft bovendien een snelle en gemakkelijke verwerkbaarheid en is zeer goed schuurbaar.

DRY FLEX® IN heeft een verkoopadviesprijs van € 19,99 per koker. Tijdens de introductieperiode ontvangt men bij aanschaf van 1 koker DRY FLEX® IN een kunststof modelleermessenset t.w.v. € 8,- gratis! (zolang de voorraad strekt).

DRY FLEX IN houtreparatiepasta voor binnen