Repair Care introduceert nieuwe jubileumactie

Vanaf 6 mei a.s. start Repair Care alweer haar tweede promotie in het kader van haar 25-jarig jubileum. Vanaf die dag is haar nieuwste reparatieproduct, DRY FLEX® SF, bij zowel de verfgroothandel als de bouwmaterialenhandel gedurende 25 werkdagen verrkijgbaar met 25% korting.

DRY FLEX® SF is met recht een uniek product op de markt. Het combineert het beste van een plamuur en een epoxy en is speciaal bedoeld voor het plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout.

De belangrijkste eigenschap van DRY FLEX® SF is de zeer snelle uitharding; ook bij koudere temperaturen. Bij 20ºC is het product namelijk na een half uur al schuur- en overschilderbaar; bij 5ºC al na 1 uur. Daarnaast is het product praktisch het hele jaar door te gebruiken (toepassingstemperatuur 0 – 30ºC) voor reparaties van 0 – 6 mm. Om nog sneller te kunnen werken is het bovendien niet nodig om voor te behandelen met een voorstrijk.

DRY FLEX® SF is vanaf 6 mei bij de bekende verfgroothandels verkrijgbaar met 25% korting. De verkoopadviesprijs van een tube bedraagt dan € 22,94 (excl. BTW). De actie loopt tot en met 13 juni.