Repair Care introduceert Speciaalgereedschap met 25% korting bij Bouwmaterialenhandel

Vanaf 1 september is het Bouwassortiment van Repair Care uitgebreid met het zogenaamde Speciaalgereedschap. Hieronder vallen het EASY•Q™ Aanbrandmes en het Kitmes. Beide artikelen zijn eerder dit jaar succesvol geïntrodcueerd bij de verkooppunten van het Schilderassortiment en nu dus beschikbaar bij alle verkooppunten van het Repair Care assortiment. Tijdens de introductieperiode zijn de producten bij de verkooppunten van het Bouwassortiment verkrijgbaar met een fikse korting van 25%!

EASY•Q™ quality equipment is de naam van de productlijn van Repair Care voor gereedschappen en benodigdheden. Alle producten uit de lijn staan voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiliger en schoner werken. Nu is de lijn uitgebreid met twee stuks speciaalgereedschap.

Het EASY•Q™ Aanbrandmes is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van de reparatiepasta op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bij naden en verbindingen tussen de dorpel en de stijl en uitfrezingen tegen de glaslijn.
Het EASY•Q™ Kitmes is ontworpen voor het afmessen van (beglazings)kitten. Het is hét duurzame alternatief voor het bekende PVC-pijpje.

Beide messen zijn gemaakt uit RVS, waardoor ze zeer eenvoudig te reinigen zijn. Ook zijn ze voorzien van een lang, ergonomisch handvat voor een goede grip.

Het Speciaalgereedschap is vanaf 1 september ook verkrijgbaar bij de bouwmaterialengroothandels. De verkoopadviesprijzen van het Aanbrandmes en het Kitmes bedragen respectievelijk € 13,11 en € 14,94 (excl. BTW). Ter ere van ons 25-jarig jubileum zijn beide messen echter 25 werkdagen lang verkrijgbaar met 25% korting (van 1 september tot en met 3 oktober). In die periode bedragen de verkoopadviesprijzen € 9,83 danwel €11,21. Let op: deze actie geldt alleen bij de verkooppunten van ons Bouwassortiment!