Repair Care introduceert universele voorstrijk DRY FIX UNI

Per 31 augustus is er een nieuw, uniek product toegevoegd aan het Schilderassortiment van Repair Care. Met DRY FIX® UNI introduceert Repair Care een universele voorstrijk voor alle DRY FLEX® soorten. Het nieuwe product is bovendien tijdelijk met korting verkrijgbaar.

Om een optimale hechting tussen reparatiepasta en ondergrond te krijgen, is het belangrijk vooraf altijd een voorstrijk te gebruiken. Voorheen kende iedere DRY FLEX® soort zijn eigen bijbehorende DRY FIX®, maar nu is er ook een universele FIX® verkrijgbaar, geschikt voor alle soorten DRY FLEX® waarbij een voorstrijk nodig is (DRY FLEX® 1, 4, 16 en CO).

Een andere belangrijke voordeel van DRY FIX® UNI is de extra lange potlife (verwerkingstijd). Deze is namelijk 1 uur, waar deze bij de andere soorten DRY FIX® tussen de 15 en 30 minuten zit. Daarnaast heeft DRY FIX® UNI een zeer lange ‘open tijd’. Hiermee wordt de tijd bedoeld die toegestaan is tussen het aanbrengen van de voorstrijk en het aanbrengen van de reparatiepasta. Waar deze voor DRY FIX® 1 2 uur is en voor de overige DRY FIX® 8 uur bedraagt de open tijd voor DRY FIX® UNI 24 uur.

Het product beschikt ook over een uniek mengcontrolesysteem: wanneer beide componenten goed gemengd zijn, veranderd de kleur van nagenoeg transparant in geel. Het product is verder krimp- en oplosmiddelvrij en makkelijk te verwerken met een kwast.

DRY FIX® UNI heeft een verkoopadviesprijs van € 51,59 (excl. BTW) per set van 300 ml. Tijdens de introductieperiode (t/m 27 november 2015) ontvangt men een kennismakingskorting. Gedurende die periode betaald men € 45,95 (excl. BTW) per set.

Universele DRY FIX