Repair Care met Comfortgevel in de top 10 Slimste Renovatieproduct 2013-verkiezing

De Comfortgevel, een nieuw product van Repair Care in samenwerking met 12 andere bedrijven, doet een gooi naar Slimste Renovatieproduct 2013. Inmiddels is het product in de top 10 geeindigd. Dit betekent dat ze nog steeds in de race is om op 1 november a.s. de verkiezing te winnen.

In september 2011 is Repair Care samen met 12 andere bedrijven en de Nederlandse Bond voor Timmerfabrikanten (NBvT) gestart met een groots onderzoeksprogramma. Het onderzoek richtte zich op ‘Modulaire energiezuinige, luchtdichte en onderhoudsarme gevels’. Het doel van het project was om binnen 2 jaar te komen tot gevelconcepten waarmee de bestaande woningvoorraad op een slimme en efficiënte manier op energiezuinigheid, comfort en esthetica kan worden opgewaardeerd.

Het eindresultaat van het project is de al eerder genoemde Comfortgevel. Deze wordt binnenkort officieel geïntroduceerd en dingt nu dus mee naar Slimste Renovatieproduct 2013. De verkiezing is een initiatief van Houtwereld.

In totaal zijn er 21 oplossingen voorgedragen, waarvan er 10 na de eerste stemronde door gaan naar de finale. De Comfortgevel is één van deze tien producten. Al deze producten zijn op vrijdag 1 november a.s. te zien tijdens de Houtwereld Praktijkdag 2013. De congresdeelnemers kunnen op die dag stemmen op hun favoriet. Aan het einde van de dag wordt de winnaar van het Slimste Renovatieproduct bekend gemaakt.