Repair Care ontvangt Graydon Financieel Gezond Award

Waalwijk, 5 maartWoensdag 27 februari jl. heeft Repair Care International B.V. de Graydon Financieel Gezond Award ontvangen. De award is een kwaliteitskeurmerk van Graydon op basis van ondermeer omzetcijfers, jaarcijfers, het betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie. Hiermee behoort Repair Care tot de top 10% van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

Algemeen Directeur Jos van den Berg is trots op het verkrijgen van de award: “Het is een erkenning voor het goede ondernemerschap en het daarbij behorende uitstekende financiële beleid dat Repair Care voert. Zelf wisten we dat natuurlijk wel, maar het is uiteraard prettig dat een gerespecteerde kredietbeoordelaar als Graydon je die status als bedrijf ook geeft. Het is voor onze relaties een signaal dat men verantwoord zaken kan doen met ons. Het vormt een stabiele basis voor een langdurige samenwerking. Iets wat in de huidige economische tijd niet meer zo vanzelfsprekend is!”

Martijn Utermark, Sales Manager bij Graydon onderstreept dit. “Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze award. Voor bedrijven is het van belang dat zij zich op financiële wijze onderscheiden. Vandaag de dag misschien nog wel meer dan voorheen. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken,” aldus Utermark.

Repair Care ontvangt Graydon Award

Algemeen Directeur Jos van den Berg (l) ontvangt de Graydon Award uit handen van Martijn Utermark