Repair Care Systeem Specialist nu ook Vakman van het jaar

Wim Roovers uit Alphen mag zichzelf al ruim drie jaar Repair Care Systeem Specialist noemen. Sinds 6 februari jl. heeft hij echter een extra titel. Toen is Wim Roovers namelijk uitgeroepen tot Vakman van het jaar 2014.

Het begon allemaal in 1983 toen Wim afstudeerde aan de LTS in Gilze. Hij was zelf van plan als metselaar door het leven te gaan, maar zijn vader had voor hem een baan gevonden. Weliswaar als timmerman in de bouw, maar het was werk. Sindsdien heeft Wim zich door bijscholing en studies opgewerkt tot een allround specialist op het gebied van renovaties.

In maart 2002 is Wim Roovers als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. In september van dit jaar is hij dus alweer 12,5 jaar trotse eigenaar van een goed florerend bedrijf. In 2012 heeft hij zijn eigen showroom geopend in Gilze. Ook kan hij terugkijken op goede bedrijfsresultaten de afgelopen jaren, ondanks allerlei crisisverhalen en recessies. En dat is niet vreemd als je ziet en hoort wat hij allemaal kan op bijvoorbeeld het gebied van houtrotreparaties. Dit hoogwaardige werk doet hij met de producten van Repair Care. En zoals hij zelf zegt: “Ik doe het liever allemaal zelf, want dan kan ik zelf verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit.” Kwaliteit is dan ook zijn lijfspreuk.

Ook zijn klanten vinden dat hij kwaliteit levert. Zij hebben hem namelijk aangemeld voor de verkiezing van Vakman van het jaar. Dit is een jaarlijkse, landelijke verkiezing op initiatief van Werkspot. In diversecategorieën worden titels toegekend. Wim Roovers is in zijn vakgebied ’timmerman’ tot beste vakman van 2014 benoemd. Ook in de strijd ‘vakman algemeen’ heeft Wim hoge ogen gegooid; hier werd hij namelijk derde. En dat is toch niet mis voor een man die in zijn eentje een bedrijf runt.

Naast zijn titels en zijn Repair Care erkenning heeft WIm Roovers ook nog keurmerken die garant staan voor de kwaliteit die hij levert: het keurmerk Kwaliteitsvakman en het Politiekenmerk Veilig Wonen. Dit alles maakt Wim Roovers voor zijn (toekomstige) klanten een betrouwbaar bedrijf.

Repair Care feliciteert Wim Roovers met het behalen van deze titel!

                            Repair Care Systeem Specialist Vakman van het jaar 2014

Met dank aan Wim Pijnacker