Repair Care viert 35 jaar vakmanschap met een unieke modelleermessenset

rvs-modeleermessen-jubileum
vrijdag
17
mei

Dit jaar bestaat Repair Care 35 jaar. Een indrukwekkende mijlpaal! Wij zijn begonnen als een bescheiden nieuwkomer, en zijn nu uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider. Deze reis van groei en succes vieren wij met de lancering van een uniek product, een bekroning op het jubileum.

Marktleider in houtherstel en -reparatie
Sinds 1989 zijn wij dé expert in totaaloplossingen voor hoogwaardig houtherstel en duurzaam onderhoud. Met een uitgebreid assortiment aan producten van topkwaliteit bedienen wij de professionele markt en leveren passende oplossingen voor elke uitdaging. Daarnaast delen wij veel expertise via gecertificeerde opleidingen en bieden wij professioneel advies bij projecten. De reputatie als betrouwbare samenwerkingspartner bevestigt de ijzersterke positie als marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

EASY•Q™ limited edition modelleermessenset
Ter ere van het jubileum lanceren wij de EASY•Q™ limited edition modelleermessenset. Deze stijlvolle messen in 4 formaten zijn uitgevoerd in roestvrijstaal met een gouden coating en dragen trots het nieuwe jubileumlogo. Ze trekken niet alleen de aandacht met hun uiterlijk, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor elke precisieklus. De speciaal ontworpen bladen met rechte hoeken en ergonomische handvatten maken de modelleermessen onmisbaar voor het mengen van epoxy en het uitvoeren van strakke reparaties.

De unieke set is vanaf 1 juni te koop voor € 44,99 en wordt aangeboden in een exclusief ontworpen verpakking. Je vindt deze bij deelnemende dealerorganisaties*, bekijk hier de verkooppunten. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

*De deelnemende dealerorganisaties zijn als volgt: AGC Nederland Groothandel, Burghouwt B.V., De Jonge Coatings BV, Dingemanse & v/d Ploeg b.v., Dozon B.V., Driessen Verf B.V., Felix Verfgroep B.V., Groenhart Group B.V., Habeco B.V., Isero B.V., Luijten VVZ B.V., Mastermate DC Technische Groothandel, Olijslager Verf B.V., Polvo B.V., Probin Borne, Probin Edese IJzerwaren, Probin Goor, Probin Soest, ProCoatings B.V., RAB Groep Bouwmaterialen B.V., Simonis Verf B.V., Stolk Boxtel B.V., Ter Hoeven Verfgroep B.V., Van Wijk Verf B.V., Verf van der Feer B.V., Verfgroothandel Plug B.V., Verfwinkel.nl en VVBHUSAN B.V.

Neem contact op