Medewerker aan het woord – Carlo van Beurden

Carlo van Beurden
maandag
18
februari

Deze maand in Medewerker aan het woord: Carlo van Beurden. Carlo is sinds ruim een jaar bij ons werkzaam op de afdeling Verkoop Binnendienst. Hij is 49 jaar, getrouwd met Monique en vader van twee zoons.

Hoe ben je bij Repair Care terechtgekomen?
Sinds januari 2018 werk ik bij Repair Care. De eerste paar maanden was ik gedetacheerd via een bureau; daarna ben ik direct bij Repair Care in dienst gekomen. En sinds vorige maand heb ik een vaste aanstelling, waar ik zeer blij mee ben!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Dat varieert van dag tot dag. Natuurlijk heb ik wel mijn vaste werkzaamheden, zoals orders invoeren, klanten te woord staan (via de telefoon en e-mail) en administratieve taken. Daarnaast verzorg ik samen met mijn collega’s ook de opleidingsdagen bij ons op kantoor. Wij zorgen dat het de cursisten aan niets ontbreekt betreft eten en drinken etc..

Wat vind je het mooiste aan het werken bij Repair Care?
Het mooiste aan het werken bij Repair Care vind ik de goede onderlinge sfeer tussen collega’s. De spreekwoordelijke deur staat altijd open voor vragen of andere gesprekken. De hulpvaardigheid van alle collega’s heeft ervoor gezorgd dat ik mij vanaf dag één al thuis voel bij Repair Care.

Wat beschouw je als je grootste succes bij Repair Care?
Dat vind ik nog moeilijk te zeggen, omdat ik hier relatief kort in dienst ben. Maar het krijgen van een vaste aanstelling vind ik dan toch wel mijn grootste succes. Het is een bevestiging dat ze hier tevreden over mij zijn; over mijn werk, maar dat ik ook een goede aanvulling ben voor het team.

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?
Ik ben wel een prater en vind het leuk om met collega’s te kletsen tijdens de lunchpauze, maar ook af en toe tussendoor bijvoorbeeld bij de koffiemachine. De gesprekken gaan dan vaak over van alles en nog wat, dus ik denk dat er uiteindelijk niet veel dingen zijn die collega’s niet van mij weten.

Wil je net als Carlo bij ons werken? Bekijk onze vacatures! 

Neem contact op

BIO FLEX ALLROUNDRepair Care 30 jaar