Verbeterde DRY FLEX 1 nu ook in 2-in-1 koker

In september jl. introduceerde Repair Care een nieuwe, verbeterde versie van haar DRY FLEX® 1. Deze snelst uithardende epoxy-reparatiepasta voor kleine reparaties is vanaf nu ook verkrijgbaar in handige 2-in-1 koker. Samen met een kleinere verpakking van de voorstrijk – DRY FIX® 1 klein – is het product nu tijdelijk voor een kennismakingsprijs verkrijgbaar.

De belangrijkste eigenschappen van DRY FLEX® 1 2-in-1:
• Beide componenten zitten in 1 koker, waardoor gedoseerd kan worden met ieder enkelvoudig doseerpistool. Automatisch wordt altijd de juiste mengverhouding gedoseerd. Ideaal voor de kleine of startende houtrothersteller.
• DRY FLEX® 1 2-in-1 is een zuivere epoxy. DIt betekent dat er geen vulstoffen in zitten (zoals krijt of glasparels). Dit zorgt voor een hoge duurzaamheid.
• Het product heeft een verwerkingstemperaratuur van 0 – 25ºC en is verwerkbaar in een laagdikte van 5 – 15mm (bij 0 – 10ºC –  bij 10 – 25ºC is de laagdikte 5 – 10mm).
• De verwerkingstijd is 15 – 20 minuten.
• Het standvermogen is uitstekend, waardoor de reparatie niet uitzakt. Bovendien is het product zeer strak modelleerbaar.
• DRY FLEX® 1 2-in-1 is oplosmiddelvrij, waardoor het buiten, maar ook binnen te gebruik is. Daarnaast is het nonyl phenol vrij en krimpvrij.

Voorjaarspromotie
Om iedereen voordelig kennis te laten maken met deze nieuwe producten heeft Repair Care een speciale voorjaarspromotie. Tijdens de actieperiode (van 16 maart tot en met 15 mei 2015) betaalt men slechts € 49,95 voor een set bestaande uit 1 koker DRY FLEX® 1 2-in-1 en 1 set DRY FIX® 1 klein.
Beide producten zijn zowel beschikbaar bij de verkooppunten van het Schilderassortiment als het Bouwassortiment.