Vernieuwd product – BIO FLEX™ COOL

BIO FLEX COOL
dinsdag
15
oktober

Per 1 november is BIO FLEX™ COOL verkrijgbaar in het Repair Care assortiment. Dit product is de verbeterde én duurzamere versie van DRY FLEX® COOL, welke door de komst van BIO FLEX™ COOL uit het assortiment verdwijnt.

Begin dit jaar introduceerde Repair Care met de BIO FLEX™ ALLROUND het eerste product in de nieuwe lijn van biobased houtreparatiemiddelen. Met de BIO FLEX™ COOL is het tweede product van deze productlijn een feit. Naast een groter percentage biobased grondstoffen (35% in plaats van de 10% die het was) is ook de verwerkbaarheid aanzienlijk verbeterd. Doordat het product meer ‘ body’ heeft, is het beter te modelleren. Bovendien is de reparatiepasta geschikt voor grotere reparaties: tot 50mm, waar dit voorheen 40mm was.

De korte uithardingstijd is uiteraard overeind gebleven. Hierdoor is BIO FLEX™ COOL nog steeds het snelst uithardende reparatieproduct bij lagere temperaturen. Het biedt de ideale combinatie van groen en snel. Ook voor diegenen voor wie groen werken geen bewuste keuze is. BIO FLEX™ COOL hardt onder 10ºC namelijk een stuk sneller uit dan DRY FLEX® 4 en 16.

De belangrijkste productkenmerken van BIO FLEX™ COOL:
• De snelst uithardende biobased reparatiepasta onder 10ºC;
• ‘OK biobased’ gecertificeerd door TÜV Austria (met 1 ster);
• Reparatiedikte: 5 – 50mm bij 10ºC; 5 – 25mm bij 10 – 20ºC;
• Verwerkingstijd: 20 – 25 minuten;
• Schuur- en overschilderbaar na 15 uur (bij 10ºC);
• Zeer goed modelleerbaar.

BIO FLEX™ COOL is vanaf 1 november verkrijgbaar bij de verkooppunten van het Schilderassortiment.

Neem contact op

medewerker aan het woord - Cheyenne KikkertRepair Care staat op S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2019