Vind de goudstaaf in de actiekokers van DRY FLEX® SF en win!

afbeelding-actie-nieuwsbericht
maandag
2
september

Repair Care viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Ook de najaarsactie staat in het teken van dit jubileum.

Gedurende het hele jaar is het 30-jarig jubileum al gevierd door middel van evenementen, productintroducties en acties. Ook de najaarsactie van Repair Care staat in het teken van haar jubileum: wie in een van de actiekokers DRY FLEX® SF een goudstaaf aantreft, wint een van de 30 Festool bouwradio’s!

DRY FLEX® SF is de duurzame reparatieplamuur van Repair Care. Het combineert het beste van een plamuur en een epoxy. Het product is makkelijk en snel te verwerken, zeer goed schuurbaar en heeft een zeer snelle uitharding. Ook bij lagere temperaturen. Zo is een reparatie bij 20ºC al na zo’n 30 minuten schuur- en overschilderbaar en bij 5ºC na een uur.

Jubileumactie
Vanaf 3 september start de najaarsjubileumactie van Repair Care. Vanaf die datum zijn er actiekokers van de DRY FLEX® SF terug te vinden op de schappen van de verkooppunten. In 30 van de kokers is een goudstaaf verstopt. Deze komt bij het doseren vanzelf naar buiten. De persoon die zo’n goudstaaf aantreft wint een Festool Digitale radio BR 10 DAB+ SYSROCK.

Op www.repair-care.nl/goudstaaf is meer informatie terug te lezen over de jublieumactie en wat de winnaars moeten doen om hun prijs in handen te krijgen. De actie loopt tot en met 1 november. Prijswinnaars hebben tot en met 31 december om zich bij Repair Care kenbaar te maken.

Neem contact op

Paul Ostlendermedewerker aan het woord - Cheyenne Kikkert