Voorjaarsactie: Maak kans op Formule 1-prijzen bij aankoop van actiekoker DRY FLEX® 1 2-in-1

Voorjaarsactie Formule 1
maandag
10
april

Op 18 april start de voorjaarsactie van Repair Care. Hierbij staat de zeer snelle houtreparatiepasta DRY FLEX® 1 2-in-1 centraal. Iedereen die tijdens de actieperiode een actiekoker DRY FLEX® 1 2-in-1 koopt, maakt kans op onder andere een achtdaags Grand Prix arrangement voor 2 personen naar Maleisië!

DRY FLEX® 1 2-in-1 is de zeer snelle houtreparatiepasta van Repair Care waarbij beide componenten in 1 koker zitten. Het product is tevens zeer geschikt voor lamineren. Het combineert een erg makkelijke verwerkbaarheid met een zeer snelle uitharding. Hiermee is het product uniek op de markt.

De handige 2-in-1 koker is momenteel voorzien van een speciaal actielabel. Bedrijven die tijdens de actieperiode zo’n actiekoker kopen, maken – door middel van een unieke wincode aan de binnenzijde van het label – kans op de hoofdprijs naar Maleisië.

Daarnaast worden er nog andere mooie prijzen verloot, zoals een driedaags Grand Prix arrangement naar Italië en een race experience op Circuit Park Zandvoort. Ook wordt gedurende zes weken lang een weekwinnnaar getrokken. Deze wint een kart clinic bij Raceplanet onder begeleiding van Michael of Sebastiaan Bleekemolen.

Wat moet u doen om kans te maken op deze ‘snelle’ prijzen?
1. Koop een koker DRY FLEX® 1 2in1 met actielabel.
2. Haal het bovenste deel van het label los. Op de achterzijde vindt u uw unieke wincode.
3. Ga naar www.repair-care.nl/winf1prijzen en vul hier de wincode in.
4. Maak uw gegevens compleet.
5. Bewaar uw wincode goed tot na alle trekkingen.

Wie weet bent u straks de gelukkige die er met één van de prijzen vandoor gaat!

Neem contact op

Raanhuis Bouw D.O.E.-gecertificeerdEerste weekwinnaars Voorjaarsactie