Voorjaarsactie 2021

actie-repair-care-4-1
donderdag
1
april

Op 6 april is de voorjaarsactie van Repair Care van start gegaan. Hierbij staat de gemakkelijk verwerkbare en zeer strak modelleerbare houtreparatiepasta DRY FLEX® 4 centraal. Iedereen die tijdens de actieperiode, die loopt van 6 april tot en met 14 mei 2021, een set DRY FLEX® 4 koopt met een EASY•Q™ RVS modelleermessenset ontvangt een gratis Repair Care t-shirt. En maakt ook kans op 10 extra Repair Care t-shirts met eigen bedrijfslogo erop. Deze prijs wordt maar liefst vijf keer weggegeven. Om kans te maken op 10 extra Repair Care t-shirts met eigen bedrijfslogo erop ga naar de actiepagina.

Het Repair Care actiedisplay is terug te vinden op de balie bij de verkooppunten van het schildersassortiment.

DRY FLEX® 4

De DRY FLEX® 4 is een reparatiepasta die gemakkelijk verwerkbaar en zeer strak modelleerbaar is, gedurende het gehele jaar. Uitstekend geschikt voor snelle reparaties met een laagdikte van 5-50 mm en ideaal voor het permanent repareren van houtrot reparaties binnen en buiten.

EASY•Q™ RVS modelleermessenset
De EASY•Q™ RVS modelleermessen zijn onmisbaar bij het mengen van epoxy en het zetten van reparaties. De modelleermessen zijn voorzien van een uniek vormgegeven blad met rechte hoeken. Hierdoor zijn reparaties snel en strak te zetten en te modelleren.

Neem contact op

Hoe werkt de 2-in-1 koker?