Voorjaarspromotie Repair Care: DRY FLEX® 16 mengpakket met korting!

Voorjaarspromotie Repair Care
maandag
6
april

Van 6 april tot en met 15 mei loopt de voorjaarspromotie van Repair Care. Deze keer kunt u voordelig kennismaken met onze verbeterde DRY FLEX® 16, het nieuwe medium mengplateau en het EASY•Q™­ modelleermes 5 cm.

De voorjaarsactie bestaat deze keer uit een speciaal samengesteld pakket met daarin een set DRY FLEX® 16, het EASY•Q™ mengplateau medium en het EASY•Q™ RVS modelleermes 5 cm. Het pakket is tijdens de actieperiode verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke korting.

Tijdens de actieperiode, die loopt van 6 april t/m 15 mei 2020 (week 15 t/m 20) is het DRY FLEX® 16 mengpakket verkrijgbaar voor € 55,- i.p.v.
€ 70,05 (dit is 21% korting) bij de verkooppunten van het schilderassortiment.

De DRY FLEX® 16 die in het pakket zit, betreft de verbeterde versie van het bekende product. De reparatiepasta heeft dezelfde productkenmerken, maar met een verbeterd mengkleurcontrolesysteem. De pasta werd na correct mengen altijd egaal transparant groen, nu is dat egaal transparant geel geworden. Dit betekent voor de applicateur nog meer gebruiksgemak, want het is nu nog duidelijker en makkelijker te zien of er goed gemengd is. De kokers van de verbeterde DRY FLEX® 16 zijn herkenbaar aan de rode sticker op de voorzijde met hierop de tekst: NEW MIXING COLOUR.

 

Neem contact op

DRY FLEX 16Veilig samen doorwerken