Meld je aan voor onze webinars!

webinar-foto
woensdag
9
maart

Er staan weer nieuwe webinars op de planning! Ben jij er (weer) bij? Hieronder lees je meer over de inhoud van de webinars, hoe je je aanmeld en wanneer ze plaatsvinden.

Webinar 15 maart:

‘Hoe kan ik reparaties in de winter uitvoeren?’

In de webinar ‘Hoe kan ik reparaties in de winter uitvoeren?’ op dinsdag 15 maart van 19:00u – 19:30u bespreken we hoe je in de winter reparaties kunt uitvoeren, iets repareert met de BIO FLEX™ COOL en welke producten je kunt gebruiken bij lagere temperaturen. De webinar wordt live uitgezonden en Gert-Jan staat voor je klaar in de live-chat om al je vragen direct te beantwoorden!

 

Webinar 12 april:

‘Hoe zet ik een kwalitatieve reparatie volgens de 7 stappen?’

Ook staat er dinsdag 12 april van 19:00u – 19:30u de webinar ‘Hoe zet ik een kwalitatieve reparatie volgens de 7 stappen?’ op de planning. Deze webinar is interessant voor jou wanneer je graag wilt weten hoe je de reparatietechniek afstemt op de schade, op welk moment je overgaat tot lamineren of een deelvervanging en hoe je een vaste hoek repareert. Ten slotte wordt nog behandelt hoe je een reparatie uitvoert volgens de bekende 7 stappen. Ook staat Gert-Jan bij deze webinar weer voor je klaar in de live-chat om jouw eventuele vragen direct te beantwoorden.

Meld je hier aan voor (één van) de webinars! 

 

Neem contact op