Wij zijn aanwezig bij Renovatie 2019!

Renovatie 2019
donderdag
28
maart

Ook dit jaar is Repair Care weer aanwezig op Renovatie 2019. De beurs voor professionals in snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren. Op deze 6e editie van de beurs kunt u praktische kennis opdoen, diverse lezingen en workshops bijwonen en natuurlijk de nieuwste producten en technieken ervaren.

Ook op de stand van Repair Care. Wij demonstreren namelijk met het eerste product uit onze nieuwe productlijn: BIO FLEX™ ALLROUND. Dit is de enige gecertificeerde epoxy houtreparatiepasta met meer dan 40% biobased grondstoffen. Het product is vanaf 20 mei verkrijgbaar, maar dus al te zien op onze stand tijdens Renovatie 2019.

Daarnaast kunt u bij Repair Care terecht voor meer informatie over onze dienstverlening. Waaronder 100% inventarisaties. Een 100% inventarisatie bespaart u tijd en kosten in de uitvoering. Inschattingsfouten en prijsoverschrijdingen behoren hiermee tot het verleden en voor bewoners betekent het efficiënter werken minder overlast. We laten u graag de mogelijkheden zien aan de hand van referentieprojecten!

Waar & wanneer?

  • Brabanthallen, Den Bosch
  • Dinsdag 14 mei tot en met donderdag 16 mei. De beurs is deze dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
  • U vindt Repair Care op stand 06.D014

Vraag online uw gratis toegangsbewijs aan! We zien u graag!

Neem contact op