Winnaars voorjaarsactie DRY FLEX® SF bekend

Winnaar DRY FLEX SF actie
maandag
23
mei

Op 18 april startte de voorjaarsactie van Repair Care. In de actie staat de superplamuur DRY FLEX® SF centraal. Iedereen die tijdens de actieperiode een koker DRY FLEX® SF koopt, voorzien van het speciale actielabel, maakt kans op een van de zes bouwradio’s of een Mercedes-Benz Citan. Inmiddels zijn de eerste prijswinnaars bekend en zijn de prijzen overhandigd.

DRY FLEX® SF is dé duurzame reparatieplamuur van Repair Care. Het combineert het beste van plamuur en epoxy in één product en heeft een zeer snelle uitharding. Ook bij lagere temperaturen.
De handige 2-in-1 koker is momenteel voorzien van een speciaal actielabel. Bedrijven die tijdens de actieperiode zo’n koker met actielabel kopen, maken – door middel van een unieke wincode aan de binnenzijde van het label – kans op mooie prijzen.

Inmiddels zijn de eerste twee bouwradio´s uitgereikt. De winnaars hiervan zijn:
• Dhr. Baudiak van Bous Renovatie uit Amsterdam. De winnende koker werd gekocht bij Bevela Amsterdam.
• Dhr. Van As van Van As Schilderwerken uit Beekbergen. De winnende koker werd gekocht bij THR Apeldoorn.

Wincodes kunnen nog tot en met 3 juni ingevuld worden op de website www.repair-care.nl/wineencitan. Daarna wordt uit alle ingevulde codes het bedrijf getrokken dat er met een Mercedes-Benz Citan vandoor gaat. De actiekokers DRY FLEX® SF zijn terug te vinden bij alle verkooppunten van Repair Care.

Neem contact op

Bouwcompleet