Repair Care opleidingen

Houtrot repareren in plaats van vervangen is in de professionele schilders- en onderhoudsbranche de standaard geworden. Heeft u ook veel te maken met houtrotreparaties?

Het gebruiken van kwaliteitsproducten alleen is niet voldoende om duurzaam houtherstel uit te kunnen voeren. Goed resultaat hangt ook af van de vaardigheden van de persoon die de houtrotreparatie uitvoert. Daarom heeft Repair Care al sinds 1993 haar eigen opleidingen.

Sindsdien zijn we continu bezig om het opleidingenaanbod te verbeteren. En met succes: we leiden jaarlijks ruim duizend vakmensen op. In samenwerking met De Betere Schilder ontvangt u nu 20% korting als u zich inschrijft via deze pagina*. Meer lezen en inschrijven? Bekijk dan de opleidingen per niveau hieronder.

*Inschrijven is mogelijk t/m uiterlijk 30 juni.

Opleiding Niveau 1 Kennismaking met duurzaam onderhoud

Interactieve opleidingsdag, bedoeld als eerste kennismaking met duurzaam onderhoud en de producten van Repair Care. Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

technische-verdieping-in-o-a-lamineren

Interactieve, praktijkgerichte opleidingsdag waarbij de nadruk ligt op lamineren. Uniek is de inzet van de praktijksimulator, de ultieme nabootsing van een kozijn, die de dagelijkse werkomstandigheden naar het leslokaal brengt.

technische-verdieping-in-deelvervanging

Tijdens deze eendaagse opleiding brengt u de Repair Care Werkwijzen m.b.t. deelvervanging zelf in de praktijk. Uiteraard weer met behulp van de zogeheten ‘praktijksimulator’, dé nabootsing van een echt kozijn.

Hoe ziet een opleidingsdag bij Repair Care eruit?