Technische verdieping in o.a. deelvervanging

Deze opleiding duurt één dag en richt zich op de praktijk van deelvervanging. Naast een theoretische sessie over het uitvoeren van een inspectie en een korte uitleg over deelvervanging, bent u vooral zelf bezig met deelvervanging volgens de Repair Care Werkwijzen. De dagelijkse werkomstandigheden worden perfect nagebootst dankzij de inzet van de bekende praktijksimulator.

Deze opleiding is alleen te volgen met een Niveau 2-erkenning.

Na het afronden van niveau 3 ontvangen de deelnemers de erkenning Repair Care Systeem Professional; de hoogste individuele erkenning van vakmanschap.

€259,-

PER CURSIST

€1.349,-

PER BEDRIJF

Maximaal 8 personen in één opleiding. Klik hier om te zien of u in aanmerking komt voor Combi- of Dealerkorting! Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Ik ben in 2009 verkozen tot winnaar van de SchildersVakprijs. Repair Care bood mij daarom de opleiding tot en met Niveau 3 aan. Een zeer waardevol geschenk. Al na de eerste opleidingsdag was ik helemaal ‘om’. Inmiddels mag ik me Repair Care Systeem Professional noemen!

 

– Eric Grim

Eigenaar schildersbedrijf Eric Grim

Dagprogramma

Opfris van de kern van duurzaam onderhoud (de 7 stappen naar duurzaamheid)

Theoretische behandeling van de praktijkoefeningen

Uitleg over de diensten van Repair Care (o.a. signaleringen en inventarisaties)

Praktijkoefening C4 – Het herstellen van aangetast hout in houtconstructies d.m.v. deelvervanging

Praktijkoefening P4 – Het herstellen van scheuren

Praktijkoefening P5 – Het herstellen van natuurlijke gebreken

Praktijkoefening P11 – Het herstellen van gedelamineerd geveltimmerwerk en haarscheuren in onderdorpels (m.b.v. het glasvliessysteem)

Erkenning

Als u de opleiding succesvol hebt doorlopen, ontvangt u een persoonsgebonden Repair Care-pas, behorende bij dit niveau.

Geldigheid

Deze erkenning is oneindig geldig en bevat geen bedrijfsnaam meer.

Data

Combikorting

Bij gelijktijdige afname van Niveau 1 t/m 3 hanteren wij een combikorting. U krijgt dan €150,- korting per cursist of €200,- korting op het opleiden van uw bedrijf (max. 8 personen).

€647,-

PER CURSIST

€3.997,-

PER BEDRIJF

Dealerkorting

Bij het volgen van de niveau 1 opleiding op locatie bij één van onze verkoop­punten geldt een gereduceerd tarief van €199,- (i.p.v. €249,-). Voor niveau 2 geldt een gereduceerd tarief van €239,- (i.p.v. €289,-). Voor niveau 3 geldt een gereduceerd tarief van €209,- (i.p.v. €259,-).

Aanvragen

U staat op het punt een aanvraag te doen voor deelname aan de 1-daagse cursus Technische verdieping in o.a. deelvervanging. Daarvoor hebben we enkele gegevens van u nodig.