Technische verdieping in o.a. lamineren

Deze eendaagse opleiding concentreert zich op de praktijk van lamineren en stopverfvervanging. Naast een korte theoretische sessie, bestaat het programma vooral uit praktijkopdrachten. U werkt met de zogeheten praktijksimulator, een perfecte nabootsing van een kozijn. Daardoor is er sprake van een realistische oefensituatie, geheel in lijn met de dagelijkse werkomstandigheden.

Deze opleiding is alleen te volgen met Niveau 1-erkenning.

Schrijf u nu via deze link in voor de opleiding en ontvang in samenwerking met De Betere Schilder 20% korting*. De korting wordt pas op het uiteindelijke factuur verrekend.

*Inschrijven is mogelijk t/m uiterlijk 30 juni.

€280,-

PER CURSIST

€1.410,-

PER BEDRIJF

Maximaal 8 personen in één opleiding.

De opleiding is een uitstekende kennismaking met Repair Care. Ik had al eerder met de producten gewerkt, maar nu beheers ik de techniek veel beter. Bovendien kan ik mijn klanten nu goed informeren. Als er sprake is van houtrot, gebruik ik mijn proefstuk uit de opleiding om de werking van het product en mijn aanpak te demonstreren. Zo kom je veel professioneler voor de dag.

 

– Eric Arnoldussen

Eigenaar De Klussenier Eric Arnoldussen

Dagprogramma

Opfris van de kern van duurzaam onderhoud (de 7 stappen naar duurzaamheid)

Theoretische behandeling van de praktijkoefeningen

Verdieping houtkennis

Praktijkoefening C2 - Herstellen van aangetast hout in houtconstructies d.m.v. lamineren

Praktijkoefening PG2 - Vervangen van ondeugdelijke stopverfkanten

Erkenning

Als u de opleiding succesvol hebt doorlopen, ontvangt u een persoonsgebonden Repair Care-pas, behorende bij dit niveau.

Geldigheid

Deze erkenning is vier jaar geldig; daarna moet een opfriscursus gevolgd worden. Doorstromen naar het volgende niveau is mogelijk door binnen één jaar na certificering de vervolgopleiding met succes af te ronden.

Data

Aanvragen

U staat op het punt een aanvraag te doen voor deelname aan de 1-daagse cursus Technische verdieping in o.a. lamineren. Daarvoor hebben we enkele gegevens van u nodig.