Repair Care maakt gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Verberg deze melding

Nederland

U bevindt zich op onze Nederlandse website

United Kingdom Visit the website
België / Belgique Bezoek de website / Visitez le website
Deutschland Besuchen Sie die Website
España Visite el sitio web
New Zealand Visit the website

Geen login maar denkt u daar wel voor in aanmerking te komen?

Neem dan contact met ons op

Ben u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Klik hier voor hulp bij inloggen
Ik ben op zoek naar…

Nieuws

Categorieën

Huizinga vijftiende op WK Schilderen

Hans Huizinga uit Oostwold, regerend nationaal kampioen schilderen voor mbo-studenten, is als vijftiende geëindigd op het Wereldkampioenschap Schilderen & Decoreren in Abu Dhabi.

Cursus oude schildertechnieken

De Vereniging van oud-leerlingen der Nationale Schildersschool (OLNS) Nimeto organiseert in de komende wintermaanden voor de 43e keer de cursus oude schilderstechnieken. Deze leergang is uitsluitend bedoeld voor (oud-)studenten van schildersvakscholen en mensen werkzaam in de schildersbranche. Locatie is traditiegetrouw het Nimeto-gebouw te Utrecht. De ambachtelijke cursus

Eerste glazen geluidscherm met zonnecellen

De gemeente Pijnacker-Nootdorp wordt eigenaar van het eerste glazen geluidscherm van Nederland met geïntegreerde zonnecellen. Metaglas, leverancier van deze noviteit, is vandaag gestart met de productie.

‘Regeerakkoord straf op zzp-schap’

Net als andere belangenorganisaties heeft ook Zelfstandigen Bouw, belangen van zzp’ers in bouw, hout en techniek, gereageerd op het regeerakkoord. Voorzitter Verhoef noemt het "een straf op het zzp-schap".

AkzoNobel: stijging volumes en omzet

Verfreus AkzoNobel zag in het derde jaarkwartaal de omzet toenemen met één procent, de winst was een kwart lager. Het concern verwacht dat de brutoresultaten voor het hele jaar hetzelfde zullen zijn als vorig jaar. De omzet in het derde kwartaal is met 3,624 miljard euro iets
YouTube Cookie statement