Repair Care maakt gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Verberg deze melding

Nederland

U bevindt zich op onze Nederlandse website

United Kingdom Visit the website
België / Belgique Bezoek de website / Visitez le website
Deutschland Besuchen Sie die Website
España Visite el sitio web
New Zealand Visit the website

Geen login maar denkt u daar wel voor in aanmerking te komen?

Neem dan contact met ons op

Ben u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Klik hier voor hulp bij inloggen
Ik ben op zoek naar…

Nieuws

Categorieën

Acht zij-instromers in vijf weken ‘schilder’

In Gorinchem is een groep van acht instromers gestart met een traject van vijf weken dat hen tot vakkracht in de schildersbranche zal opleiden. Ze gaan aan de slag in een aantal leegstaande woningen van woningcorporatie Poort6. Met een leermeester van SW Vastgoedverbetering en in dienst van uitzendbureau Meestersgilde.

Brand Drecht Coating Service onder controle

De brandweer had een grote brand die gisterenavond uitbrak in een loods van metaalconserveerder Drecht Coating Services in het havengebied van Moerdijk enkele uren na het uitbreken relatief snel onder controle.

Rutger van Antwerpen kampioen Schilderen

Tijdens de finales van de nationaal kampioenschapen van Skills Heroes, die van 15 t/m 17 maart in de IJsselhallen te Zwolle en op mbo-leslocaties in Overijssel plaatsvonden, is Rutger van Antwerpen uit Barendracht tot Nederlands kampioen schilderen uitgeroepen.

Schildersbedrijf van Roy Smid krijgt Betere Schilder-award

De winnaar van de jaarlijkse competitie om de hoogste klantenwaardering van schilderorganisatie De Betere Schilder is dit jaar Smid Schilder en Adviesbureau in Krabbendijke. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,8 valt er weinig te verbeteren.

(Amerikaanse) schilders doof door chemische producten

De Amerikaanse arbo-waakhond OSHA (Occupational Safetu and Health Administration), onderdeel van het Amerikaanse ministerie van arbeid, wijst in een recente publicatie op gehoorschade die kan ontstaan bij het werken met bepaalde chemische producten. Schilders werken met verschillende van deze ototoxische producten.
YouTube Cookie statement