Repair Care maakt gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Verberg deze melding

Nederland

U bevindt zich op onze Nederlandse website

United Kingdom Visit the website
België / Belgique Bezoek de website / Visitez le website
Deutschland Besuchen Sie die Website
España Visite el sitio web
New Zealand Visit the website

Geen login maar denkt u daar wel voor in aanmerking te komen?

Neem dan contact met ons op

Ben u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Klik hier voor hulp bij inloggen
Ik ben op zoek naar…

Nieuws

Categorieën

Schildering Laurentius Kathedraal landelijk nieuws

Het komt niet vaak voor dat een schilder zijn eigen stempel mag drukken op een decoratie in een rijksmonument. Dat ontging ook het NOS Journaal niet. Het werk dat Jojanneke Post van Davique Sierschilderwerken afgelopen jaar in de Laurentius Kathedraal in Rotterdam realiseerde, is bijzonder te

Cursus asbestherkenning voor glaszetters

Kenniscentrum Glas organiseert op 8 februari a.s. de eendaagse cursus 'Asbestherkenning' voor glaszetters (dus ook schilders) die veel projecten doen in schadeherstel en renovatie. 

Werkspot gaat klanten ‘opvoeden’

Klusbemiddelsite Werkspot kampt, door de aantrekkende economie, met teruglopende interesse van vakmensen in het opdrachtenaanbod. De organisatie wil daarom de opdrachten nóg aantrekkelijke voor de bedrijven maken. Door de klant de klus beter te laten omschrijven.

SchildersVAKTV: vlogger Edens en Painting Holland

Deze week twee nieuwe video's op SchildersVAKTV, het youtube-kanaal van SchildersVakkrant, Eisma's Schildersblad en SchildersVak.nl:  een interview met John Edens, met ruim 1200 abonnees veruit de belangrijkste vloggende schilder, en een bedrijfsfilm van en over de Painting Holland Groep.

Enquête: zzp’er minder snel uitbetaald

Het duurt steeds langer voor de zzp'er zijn geld ontvangt van de opdrachtgever. Ten opzichte van vorig jaar moeten zzp'ers gemiddeld 7,2 procent langer op hun geld wachten (26,9 dagen versus 28,9 dagen). De helft van de zzp'ers heeft er tussen de 0-10 procent van zijn uurtarief voor over om zich ervan te verzekeren dat zij hun geld wel op tijd ontvangen.
YouTube Cookie statement