Repair Care maakt gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Verberg deze melding

Nederland

U bevindt zich op onze Nederlandse website

United Kingdom Visit the website
België / Belgique Bezoek de website / Visitez le website
Deutschland Besuchen Sie die Website
España Visite el sitio web
New Zealand Visit the website

Geen login maar denkt u daar wel voor in aanmerking te komen?

Neem dan contact met ons op

Ben u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Klik hier voor hulp bij inloggen
Ik ben op zoek naar…

Nieuws

Categorieën

Cor Vink na 50 jaar afgezwaaid

AkzoNobel salesmedewerker Cor Vink, breed bekend als vestigingsmanager van verschillende Sikkens Service Centers, beurzen en relatiereizen, gaat met pensioen. Vink werkte vijftig jaar voor het het bedrijf

Pubquiz voor schilders

Ruim dertig medewerkers van Rebo Schilderwerken woonden vanmorgen een pubquiz bij in de vestiging van Bouwmensen Nieuwegein. Rebo organiseerde de bijzondere bijeenkomst samen met Savantis na controles van de Inspectie SZW. De bedoeling was het veiligheidsbewustzijn van de schilders te verhogen.

‘Bedreiging watergedragen verven’

Een innovatieslag is nodig, of beïnvloeding van de regelingen, om te voorkomen dat watergedragen verven teruggedrongen worden door oplosmiddelhoudende. Daarvoor waarschuwen enkele Duitse deskundigen op de website van European Coatings.

Luchtgedroogd lakwerk

Uiteindelijk wint natuurlijk vast weer een Nederlands team, maar aan de lak van deze Belgische zal het niet liggen. Het Punch Powertrain Solar Team, studenten van de technische universiteit in Leuven, spoten zelf hun zonnewagen en droogden hem met lucht.

Kranendonk opent klimaatneutraal pand

Het Noordwoldense bedrijf Kranendonk Vastgoedonderhoud opende onlangs het nieuwe bedrijfspand. Dat is geheel klimaatneutraal. Het bedrijf organiseerde een sessie met ruim 100 zakelijke gasten rond het thema duurzaamheid.
YouTube Cookie statement