Repair Care maakt gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Verberg deze melding

Nederland

U bevindt zich op onze Nederlandse website

United Kingdom Visit the website
België / Belgique Bezoek de website / Visitez le website
Deutschland Besuchen Sie die Website
España Visite el sitio web
New Zealand Visit the website

Geen login maar denkt u daar wel voor in aanmerking te komen?

Neem dan contact met ons op

Ben u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Klik hier voor hulp bij inloggen
Ik ben op zoek naar…

Recent nieuws

Categorieën

Hoekstra & Westra Totaalbouw b.v. ontvangt D.O.E.-certificaat

Waalwijk, 15 februari 2018 Begin februari heeft Hoekstra & Westra Totaalbouw B.V. uit Surhuizum het D.O.E.-certificaat van Repair Care ontvangen. Het bedrijf mag zich nu Duurzaam Onderhoud Expert noemen.

Dhr. B. Hoekstra, algemeen directeur van het bedrijf, ontving het certificaat uit handen van Gert Jansen, Account Manager bij Repair Care. De ontvangst van het certificaat betekent dat er binnen het bedrijf niet alleen voldoende mensen zijn opgeleid door Repair Care op Niveau 1, 2 en 3, maar ook dat in de praktijk is aangetoond dat er op een hoog kwalitatief niveau gewerkt wordt. Zowel met betrekking tot het repareren zelf, als de werkvoorbereiding, veiligheid en het milieu.

Dhr. Hoekstra: “Hoekstra & Westra Totaalbouw staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke dienstverlening. Het behalen van het D.O.E.-certificaat past prima bij dit uitgangspunt. Het certificaat is namelijk het bewijs dat er binnen ons bedrijf voldoende kennis en ervaring aanwezig is om kwalitatieve houtreparaties uit te voeren. Bovendien kunnen we door het certificaat onze klanten de 10-jarige systeemgarantie van Repair Care aanbieden. Het geeft zowel onze klanten als ons bedrijf extra zekerheid!”


Dhr. Hoekstra (r) ontvangt het certificaat uit handen van Gert Jansen
YouTube Cookie statement