Aanmelden komende Webinar

Ben jij er ook bij?

Webinar 27 september 2022

‘Houtrotreparaties binnen en buiten’

Meld je nu aan voor de webinar van dinsdag 27 september en je leert:

  • Hoe repareer je een reparatie binnen van o.a. een trap of een deur?
  • Wat gebruik je als je een klein gebrek of oneffenheid in het hout hebt?
  • Hoe voer je een (kleine) reparatie buiten uit volgens de 7 stappen?

En dat allemaal online vanaf de bank thuis via je telefoon, tablet of laptop op dinsdag 27 september van 19.00 tot 19.30 uur.

Tijdens de webinar is het mogelijk om vragen te stellen via de live-chat en daarnaast maak je ook kans op een mooi prijzenpakket met vier van onze producten t.w.v. 135.,-! Wacht dus niet langer en schrijf je snel in!

De ervaring van andere professionals die onze webinar hebben gevolgd:

“Ik heb als opfrisser naar de webinar gekeken en ik vond het weer erg boeiend en leuk! De presentator deed het echt heel leuk. Ik kon mijn aandacht er goed bij houden en het blijft een pracht product. Heel erg bedankt voor het organiseren van de online training! Van mij mogen er nog veel online trainingen volgen!”

Wat je misschien nog wilt weten

 

Ik kan niet op de datum van de webinar, kan ik het ook een andere keer kijken?
Als je je aanmeldt krijg je een link naar de webinar. Wanneer we live zijn geweest kan je het via die link ook altijd nog terugkijken op een tijdstip die je beter schikt.

Wat je moet doen om erbij te zijn?
Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen is jezelf in te schrijven via het formulier hierboven op de webpagina en natuurlijk tijdens de webinar je tablet of telefoon aanzetten om te kijken.

Wat is een webinar eigenlijk?
Een webinar is een korte informatieve training die we online uitzenden. Hiervoor ben jij niet live. Je kunt het zien als het bekijken van een Youtube-video die live uitgezonden wordt. Deze is alleen toegankelijk voor iedereen die zich heeft ingeschreven.