‘Project van het jaar’
Doe mee en win een elektrische Repair Care scooter t.w.v. €2100,-.

Als echte vakspecialist weet je als geen ander hoe je een goede houtreparatie uitvoert, daarom organiseren wij de ‘Project van het jaar’-verkiezing en jij kan meedoen!

Ben jij trots op jouw uitgevoerde reparatie? Heb je een bijzonder project dat je graag wilt delen? Of heb je een zeer oud kozijn nieuw leven ingeblazen? Doe dan mee en upload jouw foto’s. Wie weet wordt jouw reparatie dan wel verkozen tot Project van het jaar.

Project van het jaar - Win een elektrische Repair Care scooter!

Hoe kun je meedoen?

Upload jouw beste reparatiefoto’s van voor, tijdens en na de reparatie op deze pagina. Je mag ook meedoen via Facebook of Instagram. Vergeet ons niet te taggen: #repaircarescooter. Doe dit tussen 4 oktober en 26 november 2021. De winnaars worden begin december 2021 bekendgemaakt.

Waar moet jouw reparatie aan voldoen?

 • Jouw reparatie is duidelijk zichtbaar op foto’s van voor, tijdens en na de reparatie.
 • Je hebt minimaal één van de volgende Repair Care-producten voor jouw reparatie gebruikt: DRY FLEX® 1,4,16 of BIO FLEX™ ALLROUND/COOL.
 • Je hebt de reparatie volgens de Repair Care 7 stappen werkwijze uitgevoerd.
dw3
dw1
dw2-100dpi
dw4

Wat kun je winnen?

Wij geven maar liefst 3 elektrische NIU scooters in Repair Care-uitvoering weg. Zie jij jezelf al rondrijden?

Daarnaast krijgt jouw reparatie uitgebreid aandacht op onze website, onze socialmediakanalen en in onze nieuwsbrief. Mooie reclame voor jouw bedrijf en vakmanschap!

Doe mee! Upload hieronder jouw foto’s en vul jouw gegevens in:
Bij het invullen van de gegevens ga je akkoord met het online publiceren van jouw foto’s en met de actievoorwaarden

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Hoe neemt u deel aan de actie?

  1. Koop een koker DRY FLEX® SF met actielabel.

  2. Doseer DRY FLEX® SF op de gebruikelijke wijze. Doseert u een ‘goudstaaf’ mee?* Gefeliciteerd! U bent winnaar van de Festool bouwradio.

  3. Maak een foto van de goudstaaf en de actiekoker SF. Zorg hierbij dat het lotnummer (dit is het nummer op de bovenste twee regels in het witte vlak op de achterzijde van de koker) goed leesbaar is!

  4. Stuur dit onder vermelding van ‘DRY FLEX SF actie’ naar info@repair-care.com. Vergeet niet uw NAW-gegevens mee te sturen! Of upload uw foto(‘s) en contactgegevens hieronder in het formulier.

  5. U ontvangt uw prijs zo snel mogelijk.

  *Bij het doseren komt de ‘goudstaaf’ vanzelf te voorschijn. De ‘goudstaaf’ heeft geen gevolgen voor de kwaliteit van DRY FLEX® SF; de reparatieplamuur kan gewoon gebruikt worden.

  Upload hier uw contactgegevens en foto(‘s)

  Velden met * zijn verplichte invulvelden

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB.