De 7 stappen van Repair Care

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel- en onderhoud. Van houtrotreparatiepasta’s voor snelle reparaties tot aan de elastische stopverfvanger. Het leveren van kwaliteitsproducten alleen is namelijk niet voldoende om duurzaam houtherstel uit te kunnen voeren. Goed resultaat hangt vooral af van hoe een reparatie is uitgevoerd. Om je een volledig overzicht te geven wat je nodig hebt bij het uitvoeren van een duurzame reparatie vind je hieronder de 7 stappen naar duurzaam houtherstel en de 7 stappen naar duurzame beglazingsafdichting.

Om nog meer in detail te leren hoe een houtreparatie uitgevoerd moet worden, kun je leren tijdens een van onze Repair Care opleidingen. Tijdens een interactieve opleidingsdag wisselen theorie en praktijk elkaar af. Wil je meer weten over onze opleidingen? Kijk dan eens bij de Repair Care opleidingen.

De 7 stappen naar duurzaam
houtherstel

Wat heb je nodig voor het uitvoeren van een duurzame houtreparatie? Hieronder zijn niet alleen de 7 stappen naar duurzaam onderhoud weergegeven, maar is ook per stap aangegeven welke materialen en gereedschappen jij als vakman nodig hebt.

De 7 stappen naar duurzaam onderhoud

De 7 stappen naar duurzame beglazingsafdichting

Maak kennis met de DRY SEAL™ MP van Repair Care. De DRY SEAL™ MP is uitermate geschikt voor het permanent vervangen van stopverf in houten en stalen kozijnen. Ook kun je er naden, kieren en spijker- en schroefgaten mee opvullen.

Wil je ook aan de slag met de DRY SEAL™ MP? Volg dan eenvoudig de hieronder beschreven stappen!

De 7 stappen naar duurzame beglazingsafdichting