Aldo Luinge nieuwe Commercieel Manager Repair Care

Waalwijk, oktober 2016Per 1 september jl. is Aldo Luinge de nieuwe Commercieel Manager Benelux van Repair Care. Hij volgt hiermee Robert-Jan Corporaal op die deze functie meer dan zes jaar vervuld heeft.

Luinge heeft meer dan 15 jaar leidinggevende ervaring binnen de marketing en sales, opgedaan in onder meer de uitgeversbranche. Binnen zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen van het commerciële team. “Ik heb er zin in om bij Repair Care het optimale uit de commerciële organisatie te halen. Repair Care levert een mooi pakket met hoogwaardige producten en diensten en ik kijk er naar uit de markt van houtrenovatie en –onderhoud te leren kennen!”

Voor Robert-Jan Corporaal ligt er een nieuwe uitdaging bij Repair Care. Als CDO (Chief Digital Officer) gaat hij zich toeleggen op alle online activiteiten en de digitalisering van het bedrijf in Nederland, Engeland en Duitsland. Hiervoor wordt een aparte afdeling opgezet. Daarnaast blijft hij verantwoordelijk voor de expansie in de exportlanden waar Repair Care actief is.


Aldo Luinge, de nieuwe Commercieel Manager bij Repair Care

SGA Vakdagen